Bozk potvrdil všetko: Modelka v úsporných bikinách je jeho nová láska. A čo ex-manželka? Tá sa vodí za ruky s milencom v Paríži

Niekoľko rokov boli manželmi, no potom - na prekvapenie mnohých - sa ich vzťah skončil ohlásením rozchodu a rozvodu. Dnes už má každý z nich nový vzťah.

07.03.2024 00:00
Joe Jonas a jeho nová láska Stormi Bree Foto:
Joe Jonas a jeho nová láska Stormi Bree na návšteve Austrálie si užívali slnko a more.
debata

Spevák Joe Jonas, známy ako člen formácie Jonas Brothers, sa už nejaký čas objavoval v spoločnosti pôvabnej dámy menom Stormi Bree. Tridsaťtriročnú modelku a o rok staršieho muzikanta bolo prvýkrát vidieť už začiatkom roka, no okolo ich spojenia držali „bobríka mlčanlivosti“. Viac už netreba. Zábery zo Sydney, kde sa rodina bratov Jonasovcov vybrala za pracovnými povinnosťami, no stihla aj relax na jachte, hovoria jasnou rečou.

ZAK 7934 Čítajte viac Jablonský na parkete triumfoval a jeho úsmev nakazil celé publikum, ale v súkromí... s priateľkou sa už o úspech nepodelí, rozišli sa!

Jonas a príťažlivá modelka sa vášnivo pobozkali pri rozlúčke na letisku (foto v galérii). Ďalšie fotografie, ktoré sa podarilo zhotoviť paparazzom u protinožcov, potom dvojicu zachytávajú napríklad na paddle boarde, kde Stormi predvádza svoje príťažlivé krivky a Joe v plážových šortkách a košeli pádluje a nie najpríjemnejšie hľadí do objektívov na pobreží.

Stormi Bree na palube prenajatej jachty s...
Joe Jonas a jeho nová láska Stormi Bree na...
+2Joe Jonas a jeho nová láska Stormi Bree na...

Vzťah 34-ročného Jonasa prišiel pár mesiacov po tom, čo sa začalo hovoriť o romániku jeho bývalej manželky – herečky Sophie Turnerovej. A zdá sa, že iskra, ktorá preskočila medzi ňou a mužom menom Peregrine Pearson, horí stále silnejšie. Potomok bohatej rodiny s urodzeným pôvodom sprevádzal Turnerovú aj na návšteve Paríža, kde sa hrdinka seriálu Hra o tróny zúčastnila na prehliadke Louis Vuitton.

Herečka Sophie Turner a jej partner Peregrine... Foto: Profimedia
Sophie Turner a jej partner Peregrine Pearson Herečka Sophie Turner a jej partner Peregrine Pearson na zábere z Paríža, kde si užívali romantické chvíľky.

Milenci sa ešte večer pred ňou objavili v uličkách mekky módy a pristihli ich pri nežných bozkoch, dotykoch a úsmevoch. Istý čas sa dokonca špekulovalo, že práve Pearson bol dôvodom rozpadu manželstva slávnej dvojice, no takáto informácia sa nikdy nepotvrdila. Isté však je, že syn z bohatej britskej rodiny sa rozišiel krátko po prvom stretnutí s Turnerovou so svojou bývalou partnerkou. Tou bola grécka princezná Olympia.

Herečka Cate Blanchett na módnej prehliadke...
Herečka Ana de Armas na módnej prehliadke Louis...
+14Herečka Emma Stone na módnej prehliadke Louis...
Pozrite si tiež
Držím palce všetkým, ale... jedno meno predsa len povedala. Komu praje Lucia Hlaváčková v Let's Dance?
Video
Zdroj: TV Pravda

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #partner #Paríž #Joe Jonas #nový partner #Sophie Turner #Stormi Bree

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...