Žiadna kuchárka, ani pestúnka, princezná Kate si užíva exkluzívne chvíle s rodinou. Stále je tu však jedna nezodpovedaná otázka...

Kauza okolo upravenej fotografie princeznej z Walesu už pomaly utíchla, no stále sa objavujú špekulácie a otázky, v akom zdravotnom stave vlastne manželka následníka trónu je.

19.03.2024 00:00
princezná Kate Foto: ,
Princezná Kate na archívnom zábere.
debata

Najnovšie informácie, s ktorými prišiel magazín Hello!, tvrdia, že Kate sa už naplno zapája do všetkých aktivít okolo domácnosti a dokonca navštívila školu jej detí. "„Kate bola v Lambrooku, aby podporila deti,“ napísali noviny The Times s odvolaním sa na svoj zdroj. Jej manžel, princ William sa zase podľa ich informácií mal minulý štvrtok zúčastniť na futbalovom zápase povzbudzoval svoju dcéru, princeznú Charlotte.

Kate Čítajte viac Niečo také tu ešte nebolo! Ospravedlňujem sa, píše v oficiálnom príspevku princezná Kate

Rodina má byť to, na čo sa momentálne princezná z Walesu sústreďuje najviac. „Po škole sú to len oni piati doma, s Kate, žiadna kuchárka alebo gazdiná, ktorí zvyčajne pripravujú večeru,“ tvrdí Roya Nikkhah, redaktorka denníka The Sunday Times, ktorá sa zaoberá dianím v kráľovskej rodine.

Princezná Kate sa objavila v červenom kostýme z...
Princezná Kate z Walesu na návšteve Royal...
+30Princezná z Walesu, Kate, v šatách od Victorie...

Podľa viacerých informácií sa dvojica rodičov, ktorí sa raz postavia na čelo britskej monarchie ako kráľ a kráľovná, snaží svoje deti vychovávať čo „najnormálnejšie“. S tým súvisí napríklad aj fakt, že opatrovateľka, ktorá pomáhala Catherine Middletonovej s jej troma deťmi v čase, keď ešte pár žil v Kensingtonskom paláci, sa s rodinou nepresťahovala do ich súčasného sídla Adelaide Cottage vo Windsore.

sophie Čítajte viac Súrne sa hľadá náhrada za Kate! Obľúbenkyňa kráľovnej Alžbety II. robí, čo môže. A darí sa jej

Namiesto toho sa Kate opiera viac o pomoc najbližších. Aj prvá a jediná fotografia od operácie, ktorá sa doteraz objavila v médiách, ju zachytáva v spoločnosti mamy Carole Middletonovej. Pomocnú ruku jej v prvé dni po operácii podávala aj mladšia sestra Pippa, tiež mama troch detí.

Princ William na cenách BAFTA. Foto: SITA/AP, Jordan Pettitt
Princ William Princ William na cenách BAFTA.

S blížiacim sa termínom veľkonočných sviatkov sa, samozrejme, čaká na to, či sa naplnia predpoklady veľkého comebacku britskej princeznej. Práve na sviatočnej nedeľňajšej bohoslužbe by sa mohla objaviť prvýkrát oficiálne na verejnosti. Či sa tak stane, samozrejme, uvidíme až o pár dní.

Pozrite si tiež
Rovnakú esenciu násilia, ktorú som zažila ako dieťa, dostávam teraz na internete, hovorí Simona First
Video
Zdroj: TV Pravda

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #rodina #škandál #princezná Kate #dianie

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...