Niečo také tu ešte nebolo! Ospravedlňujem sa, píše v oficiálnom príspevku princezná Kate

Kauza upravenej rodinnej fotografie, ktorú Kensingtonský palác zverejnil v nedeľu ako prvú fotografiu princeznej Kate od jej januárovej operácie brucha, stále nekončí.

12.03.2024 08:00
Kate Foto: ,
Princezná Kate.
debata (1)

Na snímke, ktorá bola vyhotovená pri príležitosti Dňa matiek, ktorý Británia oslavovala práve počas uplynulého víkendu, bola manželka následníka britského trónu obklopená svojimi tromi deťmi: princom Georgeom a Louisom a princeznou Charlotte.

Princezná Kate Čítajte viac Kensingtonský palác zverejnil prvú foto princeznej Kate od operácie. Do pár hodín prišiel šok... je upravená, tvrdia agentúry. Stiahli ju

Len pár hodín po tomto kroku sa však viaceré tlačové agentúry a média rozhodli stiahnuť fotografiu princeznej z Walesu – po tom, ako sa potvrdilo, že nespĺňa redakčné štandardy. Editori fotografií z Reuters uviedli, že rukáv svetra princezninej dcéry nebol správne vyrovnaný, čo potvrdzovalo, že mohlo ísť o upravenú fotografiu.

Princezná Kate sa objavila v červenom kostýme z...
Princezná Kate z Walesu na návšteve Royal...
+30Princezná z Walesu, Kate, v šatách od Victorie...

V pondelok ráno 11. marca 2024 stiahla fotografiu zo svojej obrazovej služby aj britská tlačová agentúra „PA Media“. „Rovnako ako iné spravodajské médiá, PA Media zverejnila záber princeznej z Walesu a jej detí, ktoré včera v dobrej viere poskytol Kensingtonský palác,“ uviedol hovorca agentúry a dodal: "Požiadali sme Kensingtonský palác o vysvetlenie týkajúce sa snímky. Keďže sme vysvetlenie nedostali, snímku sme z našej obrazovej služby odstránili.“

Na obvinenia, že fotografia bola upravená, Kensingtonský palác predsa len zareagoval, dokonca pochádza priamo z úst princeznej Kate. „Ako mnohí amatérski fotografi občas takisto experimentujem s úpravou fotografií. Chcela by som sa ospravedlniť za zmätok spôsobený rodinnou fotografiou, ktorú sme zdieľali. Dúfam, že všetci mali šťastný Deň matiek. C,“ znela v pondelok oficiálna správa od princeznej, ktorá sa objavila na sieti X.

Kate podstúpila operáciu v oblasti v januári. Dôvod zákroku kráľovská rodina nezverejnila. Špekulácie a konšpiračné teórie o zdraví princeznej sa šíria už niekoľko týždňov. Jej návrat na verejnosť sa plánuje okolo Veľkej noci.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Kate

+ Zdravý životný štýl vás nabije pozitívnou energiou.
Naučte sa hovoriť nie zbytočným výdavkom a strate času....

+ Nezabúdajte na odpočinok, váš organizmus si ho zaslúži.
Šikovnosť je vaša silná stránka avšak pozor komu ju...