Kráľovský palác už musel reagovať! Ako sa darí Kate? Smršť výmyslov stratila hranice, skloňovala sa aj kóma

Od Vianoc sa princezná Kate, manželka princa Williama, nezúčastnila žiadnych verejných podujatí.

01.03.2024 13:00
Princezná Kate Foto: ,
Princezná Kate na archívnej snímke.
debata

V januári podstúpila v londýnskej nemocnici plánovanú operáciu v oblasti brucha. Podľa vyhlásenia z paláca, ktoré bolo v tom čase uverejnené, jej rekonvalescencia bude trvať minimálne do Veľkej noci.

Princezná Kate Čítajte viac Británia v pozore! Princezná Kate leží v nemocnici, má za sebou operáciu

Keďže kráľovský palác doteraz nezverejnil žiadne ďalšie informácie o jej zdravotnom stave, ani nezdieľal žiadne fotografie, špekulácie narastajú. Na internete sa začali šíriť rôzne teórie, čo by mohlo byť skutočnou príčinou jej neprítomnosti na verejnosti. Ako píšu viaceré britské médiá, niektoré sú poriadne pritiahnuté za vlasy.

Britain BAFTA Film Awards 2024 Čítajte viac Prišiel sám ako prst! Smutný pohľad na princa Williama však vystriedali úsmevy. Dôvodom bola dáma menom Cate...

Niektorí fanúšikovia špekulujú o kríze v manželstve s Williamom, v iných príspevkoch sa špekuluje o tajnom tehotenstve, kóme, dokonca jej náhlom úmrtí. Ale internetom sa šíria aj vtipnejšie dôvody jej absencie pred objektívmi – jednou z nich je aj účasť v televíznej šou „The Masked Singer“.

Princezná Kate sa objavila v červenom kostýme z...
Princezná Kate z Walesu na návšteve Royal...
+30Princezná z Walesu, Kate, v šatách od Victorie...

Na internetovú smršť výmyslov zareagoval aj Kensingtonský palác v oficiálnom vyhlásení, ktoré sa objavilo na portáloch Daily Mail či Page Six. „Kensingtonský palác v januári objasnil, že princezná z Walesu sa bude zotavovať minimálne do Veľkej noci a že ďalšie informácie sa budú zverejňovať iba v prípade zásadných zmien. Tento harmonogram zostáva zachovaný,“ píše sa vo vyhlásení. Okrem toho v stanovisku odznela aj informácia, že princeznej Kate sa darí dobre.

Po zverejnení januárovej správy o operácii sa začalo skloňovať aj slovo rakovina, práve túto diagnózu však palác okamžite vylúčil – viac tu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Kate

+ Je ten správny čas zamyslieť sa nad svojou životosprávou.
Nespoliehajte sa sami na seba, nikto za vás vašu prácu...

+ Pravidelné cvičenie a zdravá strava posilnia vaše telo.
Nevzdávajte sa len preto, že toho máte pred sebou viac...