Video princeznej Kate je vraj fejk, množia sa podozrenia. Prehovorila dvojníčka aj Williamova údajna milenka

Ani zábery z krátkeho videa, ktoré sa objavilo online a zachytilo princeznú Kate s manželom Williamom na nákupoch vo Windsore, nestopli všemožné teórie o stave princeznej z Walesu.

20.03.2024 16:22
Princezná Kate z Walesu Foto: ,
Princezná Kate z Walesu v rozhovore s pracovníkmi organizácie Streets of Growth vo východnom Londýne.
debata (3)

Štyridsaťdvaročná manželka britského následníka trónu odštartovala vlnu špekulácií, keď pred pár dňami na Deň matiek zverejnila záber so svojimi troma deťmi. Ako sa neskôr ukázalo a potvrdili to aj viacerí odborníci, fotografia bola upravená a agentúry ju stiahli zo svojich serverov. Výsledkom bolo, že sa musela Kate „kajať“ a v oficiálnom vyhlásení odkázala: „Ako mnohí amatérski fotografi občas tiež experimentujem s úpravou fotografií. Chcela by som sa ospravedlniť za zmätok spôsobený rodinnou fotkou, ktorú sme včera zdieľali. Dúfam, že všetci oslavujúci mali šťastný Deň matiek,“ napísala mama troch detí.

Kate Čítajte viac Konečne! Princezná Kate na verejnosti, video ju zachytilo medzi ľuďmi pri celkom obyčajnej činnosti. Ako vyzerá?

Keď sa potom na stránkach denníka The Sun objavilo krátke video, ktoré malo zachytiť Kate s manželom Williamom na nákupe na farmárskych trhoch vo Windsore, zdalo sa, že všetko je zažehnané. Ale sotva… po zverejnení videa začali viacerí sledovatelia diania v kráľovskej rodine analyzovať vzhľad matky troch detí a predkladať divoké konšpiračné teórie. Objavili sa dokonca tvrdenia, že nahrávka vôbec nezachytáva skutočnú Kate, ale jednu z jej samozvaných dvojníčok.

Princ William a princezná Kate na archívnom... Foto: SITA/AP, Brian Snyder
Princ William a princezná Kate Princ William a princezná Kate na archívnom zábere.

Tou je napríklad aj Heidi Agan, ktorú v minulosti viaceré médiá spomínali v súvislosti s podobou princeznej z Walesu, ale ktorá aj sama o sebe hovorí ako o „najrealistickejšej dvojníčke Kate Middletonovej“. Priznala sa, že po zverejnení videa je vlastné sociálne siete doslova „vybuchli“.

Britain BAFTA Film Awards 2024 Čítajte viac Prišiel sám ako prst! Smutný pohľad na princa Williama však vystriedali úsmevy. Dôvodom bola dáma menom Cate...

„Moje vlastné sociálne siete sa zbláznili, pretože si ľudia myslia, že som to ja, ale ja viem, že to nie som ja. Na 100 percent verím, že v tom videu je Kate Middleton a William,“ citoval Aganovú portál Daily Mirror. „Dvojníčka“ sa zároveň postavili na obranu princeznej z Walesu. "Ak je operácia niečo, čo si chcela nechať pre seba, potom je správne, že Kensingtonský palác nezverejnil žiadne ďalšie podrobnosti. Je verejne známou osobou, ale nie verejným majetkom a musíme to rešpektovať,“ uviedla Agan.

Princezná z Walesu Kate zvláda aj nepríjemný...
Princezná Kate v kreácii Safiyaa.
+19Princ William a jeho manželka, princezná Kate...

K situácii vyšlo aj vyhlásenie, ktoré čakal azda málokto. Vydal ho zástupca Lady Rose Hanburyovej – ženy, o ktorej sa špekuluje ako o milenke princa Williama. Jedna z teórií napríklad tvrdí aj to, že princezná Kate sa neukázala na verejnosti už niekoľko týždňov od jej operácie brucha, lebo v skutočnosti jej vzťah s manželom poznačila nevera a kráľovská rodina sa celú situáciu snaží nejako dostať pod kontrolu.

Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle s Čítajte viac 'Kopli' si do Kate? Ku kauze upravenej fotografie z dielne princeznej z Walesu sa vyjadrili Harry s Meghan

Olej do ohňa prilial pred verejnosťou nedávno aj moderátor Stephen Colbert, ktorý na margo tohto romániku žartoval vo svojej talk-šou. „Tieto fámy sú úplne nepravdivé,“ uviedol pre portál Business Insider právnik Hanburyovej, ktorá je rodinnou priateľkou princa a princeznej z Walesu.

Lady Rose Hanbury s princom Williamom a jeho manželkou Kate na spoločnom zábere nájdete na druhej strane.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #princ William #rodina #zdravie #video #stav #princezná Kate #konšpirácie #dvojníčka

+ Je ten správny čas zamyslieť sa nad svojou životosprávou.
Nespoliehajte sa sami na seba, nikto za vás vašu prácu...

+ Čerstvé ovocie a zelenina vám dodajú potrebnú energiu.
Čím skôr si prácu urobíte, tým skôr budete mať čas len...