Podozrenia z nevery? Gisele Bündchen rozhorčene reagovala. Jej slová pochopí veľa žien, len či sa budú páčiť ex-manželovi Bradymu...

Aj napriek tomu, že sa snaží strážiť si súkromie, ako to je len možné, špekuláciám a klebetám sa nevyhne. Supermodelka Gisele Bündchen zvykne ignorovať aj tie. Teraz však prehovorila.

25.03.2024 00:00
857321750 Foto:
Gisele Bündchen na prechádzke so svojím psom na Floride v marci 2024.
debata

Brazílska rodáčka reagovala na obvinenia, ktoré tvrdia, že ešte v čase manželstva so športovcom Tomom Bradym mu bola neverná a podvádzala ho s Joaquimom Valentem, inštruktorom jiu-jitsu, ktorý je jej partnerom dnes.

Gisele Bündchen Čítajte viac Gisele Bündchen je opäť zamilovaná! Moment... Nový muž v jej živote? Až taký nový nie je

„Je to lož,“ vyhlásila rezolútne pre New York Times 43-ročná Gisele. „Naozaj nechcem z môjho života robiť bulvárny magazín, otvárať sa vôbec takejto možnosti,“ uviedla pohoršená Bündchen, ktorá na podobné podozrenia vraj najprv nechcela reagovať.

Tom Brady bozkáva nežne svoju manželku Gisele...
Gisele Bündchen a  Tom Brady.
+7Manželia Tom Brady a Gisele Bündchen na...

Následne však dodala, že sa cíti byť v pozícii, ktorej za života čelí mnoho iných žien. „Toto sa stáva mnohým ženám, ktoré sú obviňované, keď majú odvahu opustiť nezdravý vzťah a sú označené za neverné,“ pokračovala Gisele a upozornila na to, že to na mnohé ženy vytvára tlak a musia bojovať o obnovenie dôvery. To je, samozrejme, mnohokrát úplne nefér.

zväčšiť Supermodelka Gisele Bündchen na zábere s... Foto: Profimedia
Gisele Bündchen Supermodelka Gisele Bündchen na zábere s Joaquimom Valentem v Miami na zábere z rmája 2023.

Bündchen sa s Valentem stretávala už v čase manželstva s Tomom Bradym, keďže aj ona, aj jej deti chodili k nemu na hodiny bojového umenia. Topmodelka však popiera, že by medzi nimi čokoľvek prebehlo vo chvíľach, keď ešte bola vydatá za Bradyho. „Toto je prvýkrát, čo sa vídam s niekým, kto bol najprv môj priateľ,“ povedala Gisele. „Je to veľmi odlišné. Je to veľmi úprimné a veľmi transparentné,“ skonštatovala.

Modelka Gisele Bündchen Čítajte viac Nebrať si veci tak osobne, to je jedno z nových predsavzatí krásnej Gisele Bündchenovej

Gisele a Tom Brady (46) boli manželmi 13 rokov, kým sa 28. októbra 2022 rozviedli. Vo februári 2024 vyšlo najavo, že Gisele randí s Joaquimom už niekoľko mesiacov.

Pozrite si tiež

Som očkovaná odhaliť manipuláciu aj zastrašovanie, vraví Anna Geislerová. Strach uznávam iba, ak je užitočný
Video
Zdroj: TV Pravda

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #manželstvo #nevera #Gisele Bündchen #Tom Brady #Joaquim Valente

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....