Zdalo sa nemožné tomu čeliť a dnes... Dua Lipa prekvapuje, jej umelecký život naberá nový smer, bude to optimistické

Britská popová kráľovná Dua Lipa, držiteľka troch cien Grammy a siedmich Brit Awards, oznámila ešte minulý týždeň vydanie tretieho štúdiového albumu.

02.04.2024 00:00
2023 Variety Power of Women: Los Angeles Foto: ,
Dua Lipa na gala podujatí "Variety's Power of Women" v Los Angeles.
debata

Dostal názov Radical Optimism (Radikálny optimizmus) , vychádza 3. mája a bude obsahovať jedenásť piesní vrátane euforickej klubovej skladby Houdini a nedávno vydaného singla Training Season.

Dua Lipa Čítajte viac Dua Lipa v koži, rakúska kráska v nežnej róbe a Kylie Minogue akoby sa jej nedotkol čas, ale kráľovnou Brit Awards bola... Pozrite si TOP looky hviezd

Ako speváčka uviedla pre médiá v tlačových materiáloch, album čerpá zo skúseností a objavovania seba samého. „Čistá radosť z jasnosti v situáciách, ktorým sa predtým zdalo nemožné čeliť. Tvrdé lúčenie a vratké začiatky, ktoré predtým ničili vašu dušu, sa stávajú míľnikmi, keď volíte optimizmus a v onom chaose sa učíte preplávať s gráciou,“ vyjadrila sa speváčka.

Speváčka Dua Lipa ako modelka na prehliadke...
Speváčka Dua Lipa v kreácii Maximilian.
+13Speváčka Dua Lipa bola opäť supersexy.

Nálada albumu má reflektovať rodný Londýn so všetkou svojou úprimnosťou, sebavedomím a slobodou britpopu deviatej dekády. Speváčka, skladateľka a modelka Dua Lipa, ktorá v roku 2022 vystúpila aj na bratislavskom Lovestream festivale, odštartovala kariéru v roku 2015 singlom New Love.

zväčšiť Speváčka Dua Lipa. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Dua Lipa Speváčka Dua Lipa.

O dva roky neskôr jej vyšiel debutový album Dua Lipa a v marci 2020, na začiatku pandémie covidu a lockdownu vydala druhý album Future Nostalgia. Ten síce nekorešpondoval s časmi, ktoré vtedy trápili väčšinu svetovej populácie, ale možno práve pre svoju ľahkosť, energiu a tanečný optimizmus zaznamenal obrovský úspech. Hitmi z neho boli piesne Don't Start Now, Physical a Break My Heart.

Tento rok bude Dua Lipa jednou z hudobných hviezd slávneho festivalu Glastonbury.

debata chyba
Viac na túto tému: #novinka #album #Dua Lipa

+ Dnes na vyprážané jedlo zabudnite, neprospeje vám to.
Dôkladné plánovanie práce zabezpečí stabilný príjem....

+ Nezabúdajte na ovocie a zeleninu, vaše telo ich potrebuje.
Nebuďte lenivý a pokúste sa každý deň spraviť aspoň...