Diabol nosí... Versace. Oscarové hviezdy sa spojili v kampani. Vedľa Murphyho žiari aj slávna kráska z Bedárov

Správy o tom, že sa objaví v kampani známej módnej značky, vyrazili do sveta len pár dní po jeho oscarovom triumfe. Herec Cillian Murphy však nie je jedinou "ikonou" pred objektívom.

08.04.2024 00:00
anne Foto:
Herečka Anna Hathaway v novej kampani módnej značky Versace, ktorú firma uvádza ako Versace Icons.
debata

Taliansky módny dom Versace, ktorý ohlásil spoluprácu s írskym rodákom a informoval o tom, že hviezda sa stane novou tvárou kampane Icons 2024, už zverejnil prvé zábery. Okrem Murphyho sa na nich objavila aj ďalšia oscarová star – víťazka v kategórii Najlepšia herečka vo vedľajšej úlohe.

96th Academy Awards - Arrivals Čítajte viac Tomu sa vraví dvojnásobný triumf: Po Oscarovi pribudla aj 'medúza', írsky herec Murphy bude hviezdou Versace

Reč je o Anne Hathaway, americkej hviezde, ktorá známu sošku dostala za výkon vo filme Bedári a v jej filmografii sa nachádzajú také známe tituly ako Temný rytier povstal, Skrotená hora či Diabol nosí Pradu. Herečka sa dlhé roky pohybuje sebavedomo nielen pred filmovom kamerou, ale aj v módnom svete. V minulosti spolupracovala napríklad so značkou Valentino, klenotníckym domom Bvlgari a Versace je najnovší prírastok do jej „reklamného“ portfólia.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Versace (@versace)

„Každá kolekcia ožije, keď vidím, ako ju nosíš. Tvoje čaro vyráža z každého obrázka. Si veľmi veľmi Versace,“ napísala k fotografii Hathawayovej dizajnérka a kreatívna šéfka domu Donatella Versace. Na zábere je Hathaway oblečená v denimovom komplete s výraznými natupírovanými vlasmi.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Versace (@versace)

Značka zverejnila aj prvé fotografie Cilliana Murphyho. Ten si zapózoval v bielom tielku a tmavom pánskom obleku. „Čisté a klasické,“ komentovala Donatella Versace tvorbu kampane. V najbližších týždňoch by mali pribudnúť aj ďalšie fotografie a sprievodné videá. Autormi kampane je duo Mert a Marcus.

Herečka Anya Taylor-Joy prišla v kreácii...
Herečka Zendaya v róbe Armani Privé.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kampaň #Versace #Anna Hathaway #Cillian Murphy

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Zamerajte sa na potraviny, ktoré podporujú vaše zdravie.
Nenechávajte všetko na pleciach kolegov, keď treba,...