Obyčajný turista na Karlovom moste? Veď je to... Jeden z najslávnejších seriálových hercov všetkých čias

Seriály, v ktorých účinkoval, lákali pred televízne obrazovky milióny ľudí po celom svete. Ak ste boli cez víkend v Prahe, možno ste medzi turistami zahliadli slávneho...

09.04.2024 00:00
Patrick Duffy Foto:
Patrick Duffy ako turista na prechádzke Prahou.
debata

V piatok a v nedeľu si hollywoodsky herec Patrick Duffy užil stretnutia s fanúšikmi na podujatí Comic-Con, ktorého piaty ročník sa konal v Prahe. Ale voľné chvíle si slávna hviezda Dallasu či Kroku za krokom vychutnala ako „obyčajný“ turista. Spoznali by ste ho na Karlovom moste?

Patrick Duffy Čítajte viac Hviezda Dallasu v Prahe! Pozrite sa, v akej forme sa predviedol slávny Bobby Ewing fanúšikom. Pred pár dňami oslávil 75

Fotografi zachytili 75-ročného herca na prechádzke uličkami mesta v obklopení zopár ľudí, ktorí podľa jeho slov Prahu dobre poznajú. Ako povedal pre CNN Prima News, v Prahe je po prvý raz v živote. "V sobotu omrknem pamiatky. Mám pri sebe úžasných ľudí, ktorí poznajú Prahu a ukážu mi ju. Som ako otvorená kniha. Nemám plán,“ uviedol Duffy pre televíziu.

zväčšiť Patrick Duffy ako turista na prechádzke Prahou. Foto: Martin Hykl / CNC / Profimedia
Patrick Duffy . Patrick Duffy ako turista na prechádzke Prahou.

Ako informujú české médiá, herec vyrazil na Malostranské námestie, kde obdivoval interiér chrámu sv. Mikuláša, v Nerudovej ulici si pozrel výstavu impresionistických obrazov. A nevynechal ani Múzeum čokolády, kde sa skupina okolo herca zdržala o čosi dlhšie. Herec si sám fotil Prahu na svoj mobilný telefón a v pruhovanej košeli zostal takmer nepoznaný.

Americký herec Patrick Duffy, ktorý sa narodil 17. marca 1949, je známy z rôznych televíznych produkcií. Preslávil sa najmä ako Bobby Ewing zo seriálu Dallas, ktorý pred rokmi k obrazovkám lákal milióny divákov. Duffy účinkoval tiež v sitcome Krok za krokom, kde si zahral otca početnej rodiny Franka Lamberta alebo v seriáli Báječní a bohatí.

 Patrick Duffy ná zábere z roku 1978.
Patrick Duffy na zábere z roku 1993.
+5Hereckí kolegovia - Patrick Duffy a Larry Hagman.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Praha #Patrick Duffy

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...