Obe sa do bohatej kniežacej rodiny vydali, len jedna odmalička jedla zlatou lyžicou: Princezná Charlene má novú kamarátku, toto spojenie prekvapí!

Na oficiálnych akciách ich málokedy vidieť spolu, o to väčšie prekvapenie vyvolali zábery z VIP lóže na tenisovom turnaji, kde sa princezná Charlene zabávala v spoločnosti inej dámy.

16.04.2024 00:00
Princezná Charlene z Monaka Foto: ,
Princezná Charlene z Monaka na tenisovom turnaji v Monte Carle.
debata

Manželka monackého kniežaťa sa v nedeľu aj s Albertom II. a ich synom, princom Jacquesom zúčastnili na finále tenisového turnaja v Monta Carle. Viac než s vlastným manželom si však v pauzách zápasu, ale aj počas neho vymieňala poznámky, úsmevy a diskutovala v dobrej nálade s dámou po jej pravej ruke.

Katy Perry a jej partner Orlando Bloom Čítajte viac Krásna Margot aj zvodná Olivia ozdobili vedecké ceny, ale pozornosť strhol aj Bill Gates. Prišiel s novou láskou, je to vdova po inom boháčovi

Na mieste vedľa monackej princeznej sedela usadená Beatrice Borromeo, talianska šľachtičná a vyštudovaná novinárka, ktorá je manželkou Pierra Casiraghiho, synovca kniežaťa Alberta II. a syna princeznej Caroline. Pôvabná blondínka býva často označovaná za najštýlovejšiu členku rodiny – v jej prospech hrá spojenie s módnym ateliérom Dior, ktorého je ambasádorkou, ale tiež spolupráca s viacerými luxusnými ateliérmi a prirodzený šarm a štýl.

Princezná Charlene z Monaka na tenisovom...
Princezná Alexandra Hanoverská a jej partner...
+5Knieža Albert II, jeho manželka Charlene,...

Borromeo sa navyše niekoľko rokov živila písaním a hoci pochádza z bohatej talianskej rodiny so stáročným rodokmeňom, ku bývalej športovkyni má určite bližšie ako viaceré iné členky kniežacieho klanu.

Beatrice Borromeo (vľavo) a princezná Charlene... Foto: Profimedia
Beatrice Borromeo (vľavo) a princezná Charlene Beatrice Borromeo (vľavo) a princezná Charlene boli v dobrej nálade a počas zápasu viackrát v družnej debate.

Objavili sa aj štipľavé narážky na to, že možno dvojica plavovlások vytvorila spojenectvo kvôli tretej žene. Už roky sa totiž hovorí o tom, že princezná Charlene nemá najlepší vzťah so svojou švagrinou – princeznou Caroline, ktorá je svokrou taliansekj šľachtičnej. Žiadne klebety o vzťahu nevesty a svokry sa síce v minulosti neobjavili, ale jedno je isté – nielen médiá, ale aj ľudia si radi nejaké trenice domyslia.

Princezná Charlene u Monaka Čítajte viac Hrala na istotu, niektorí však tvrdia, že princezná Charlene okopírovala Kate. Kráľovnou v luxusných flitroch môže byť len... rozhodnite sami

Bez ohľadu na ne je však jasné, že princezná Charlene má v rodine zjavne vzácneho „spojenca“. Na tenisovom turnaji sa objavila aj najmladšia dcéra princeznej Caroline, princezná Alexandra Hanoverská so svojím partnerom Benom Sylvestrom-Strautmannom.

Pozrite si rozhovor

Nechápem, prečo sú ženy na seba zlé. Aj v Zrade viac držali palce Milanovi Ondríkovi
Video
Zdroj: TV Pravda
Princezná Charlene z Monaka prekvapila...
Zľava: Dizajnér obuvi Christian Louboutin,...
+6Španielska dizajnérka Agatha Ruiz de la Prada...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #kamarátstvo #princezná Charlene #Beatrice Borromeo

+ Nezaoberajte sa neustále rozprávaním o cvičení, začnite konať.
Buďte viac produktívny a robte niečo preto aby...

+ Zamerajte sa na potraviny, ktoré podporujú vaše zdravie.
Nenechávajte všetko na pleciach kolegov, keď treba,...