Drew Barrymore sa rozhodla pretrhnúť rodinnú reťaz alkoholizmu. Nepije od roku...

Ona sama má skúsenosti so závislosťou od drog aj alkoholu, ako 13-ročná absolvovala svoju prvú odvykaciu kúru.

22.04.2024 00:00
Drew Barrymore Foto: ,
Drew Barrymore v kreácii Oscar de la Renta.
debata

Drew Barrymore je rozhodnutá prelomiť pečať alkoholizmu, ktorá prenasleduje jej rodinu už dlhé desaťročia. Ona sama má skúsenosti so závislosťou od drog aj alkoholu, ako 13-ročná absolvovala svoju prvú odvykaciu kúru.

Drew Barrymore Čítajte viac Jedna z hviezd Charlieho anjelov je šesť rokov bez sexu! Tipnite si, ktorá

V roku 2019 sa rozhodla definitívne vzdať alkoholu a odvtedy zostáva triezva. Práve s odvolaním sa na alkoholizmus v jej rodine pre magazín People povedala: „Pre mňa je prestať piť jednou z najpodstatnejších vecí, ktorú som mohla urobiť pre meno Barrymore. Všetci boli takí hedonisti,“ myslí si. Ako však dodáva 49-ročná hviezda, až také perfektné všetko v jej živote nie je. „Nemyslite si, že som prototypom zdravia a pohody a že mám všetko pod kontrolou,“ zdôrazňuje. Na tému alkoholu v slávnej rodine zvažovala: "Viete čo? Toto v našej rodine nefungovalo a ja s tým prestanem. Ja budem tá, ktorá prelomí článok v tejto reťazi a možno moje deti a ich deti budú na tom lepšie.“

Drew Barrymore a jej medová farba vlasov - v...
Drew Barrymore a jej odtieň tmaných ryšavých...
+3Drew Barrymore a jej účes v štýle slávnej...

Rodáčka z kalifornského Culver City pochádza zo slávnej hereckej rodiny, prirovnávanej ku klanu Fondovcov alebo Coppolovcov. Je vnučkou Johna Barrymorea, známeho shakespearovského herca a praneter Lionela a Ethel rovnakého priezvisko, ktorí sa v Hollywoode pohybovali v 30. rokoch 20. storočia. Otcom Barrymore bol herec a búrlivák John Drew Barrymore.

Pred kamerou stála už ako malé dievčatko, obrovskú slávu jej priniesol film E.T. Mimozemšťan (1982). Na konte má snímky ako Nepobozkaná, Charlieho anjeli, Milujte svojho zabijaka, Chlapci v mojom živote alebo Láska na diaľku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #alkoholizmus #Drew Barrymore

+ Nezabúdajte na vitamíny, vaše telo ich momentálne potrebuje najviac.
Máte pred sebou ťažký pracovný deň, všetko...

+ Nemyslite negatívne, vaše myšlienky majú veľkú silu.
Pomáhajte riešiť všetky situácie, nenechávajte to len na...