Prvé slová od princa Williama na adresu manželky Kate, ktorá bojuje s rakovinou: Na toto všetci čakali...

Princeznej Kate, ktorá sa lieči s rakovinou, sa darí dobre, povedal ešte v piatok jej manžel a následník britského trónu princ William.

13.05.2024 00:00
Princ William Foto: ,
Princ William na návšteve St. Mary's Harbour na súostroví Scilly.
debata

Podľa agentúry Reuters išlo o vzácne verejné vyhlásenie k zdravotnému stavu Kate, ktorá podstupuje preventívnu chemoterapiu.

Štyridsaťdvaročná princezná v marci po týždňoch špekulácií médií i verejnosti uviedla, že jej bola diagnostikovaná rakovina. Poznamenala tiež, že je v poriadku.

kate Čítajte viac Jej odkaz dojal milióny ľudí, mnohí sa však pýtajú, čo čaká princeznú Kate: Toto by ste mali vedieť o preventívnej chemoterapii

Kancelária manželského páru však oznámila, že nebude poskytovať pravidelné informácie o princeznej zdravotnom stave. K plneniu verejných povinností sa Kate vráti, až jej to lekári odporučia.

Princezná Kate na aktuálnom zábere, ktorý... Foto: BBC Studios / PA Images / Profimedia
kate Princezná Kate na aktuálnom zábere, ktorý vznikol vo Windsore.

Následník trónu a jej manžel William však v piatok jej zdravotný stav krátko komentoval, keď sa ho na to opýtali pri návšteve nemocnice na súostroví Scilly pri anglickom pobreží. „Darí sa jej dobre, ďakujem, áno,“ odpovedal.

Princ Harry Čítajte viac Kráľ Karol III. s úsmevom od ucha k uchu na záhradnej párty, na syna Harryho nebol čas. A čo brat William? Toto je odpoveď...

S rakovinou bojuje aj britský kráľ Karol III. Jeho zdravotný stav mu koncom apríla dovolil, aby sa čiastočne vrátil k plneniu svojich verejných povinností. Naposledy sa zúčastnil na záhradnej slávnosti v Buckinghamskom paláci, kam kráľovská rodina už niekoľko dekád pozýva zástupcov verejnosti. V rovnakom čase sa v Londýne nachádzal aj jeho mladší syn – princ Harry. Dvojica sa však nestretla, údajne pre kráľov nabitý program.

Princ Harry prichádza do Katedrály svätého...
Princ William na hrade Windsor odovzdal...
+7Režisér a producent Ridley Scott získal z rúk...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ William #rakovina #zdravotný stav #princezná Kate

+ Vyjadrenie láskavosti iným ľuďom zvyšuje vaše vlastné šťastie
Nastavenie hraníc medzi pracovným a osobným...

+ Doprajte si čas na čítanie kníh, rozširuje obzory a prináša radosť.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie veci,...