To je prekvapenie! Moderátor z Talentu Prachař randí s Hanychovou

Tomu sa hovorí šoubiznisové prekvapenie! Nový pár českého šoubiznisu nadvihol obočie nejednému oddanému fanúšikovi bulvárnych rubrík. Reč je o novej milenke moderátora Jakuba Prachařa.

18.09.2012 13:44
Martin Pyco Rausch (vľavo) a Jakub Prachař. Foto:
Moderátorskí kolegovia zo šou Česko Slovensko má talent - Martin Pyco Rausch (vľavo) a Jakub Prachař.
debata

Ako zistil český denník Blesk, moderátor populárnej relácie Česko Slovensko má talent sa už niekoľko týždňov intenzívne stretáva s Agátou Hanychovou, moderátorkou, príležitostnou modelkou a tiež divožienkou českej šoubiznisovej scé­ny.

Napriek tomu, že Hanychová pred médiami poprela partnerský vzťah so sympatickým blonďákom, odcestovali spoločne na dovolenku. Dvadsaťsedemročná Hanychová a o dva roky starší Prachař spoločne s modelkiným synom Kryšpínom odcestovali na Sicíliu.

Modelka a moderátorka Agáta Hanychová. Foto: F&F
F&F jeseň-zima 2012 - Agáta Hanychová Modelka a moderátorka Agáta Hanychová.

Hanychovej zahmlievaniu nepomohla jej mama Veronika Žilková, ktorá na otázku Blesk.cz o vzťahu Prachařa a svojej dcéry uviedla: „Má veľa priateľov a dúfam, že aj kvalitnejšiu náhradu za predchádzajúceho nečestného partnera.“

S bývalým partnerom, hráčom amerického futbalu Marekom Dopitom, ktorý je Kryšpínovým otcom, sa Hanychová nerozišla najlepšie. Športovca totiž bulvárni fotografi nachytali pri pokuse o neveru a spôsobili tak krízu vo vzťahu partnerov. Hoci spočiatku to vyzeralo, že problém zažehnajú, Hanychová sa napokon s Dopitom rozišla. Ten je dnes obviňuje, že ho sama počas ich vzťahu podvádzala a že mu vzala syna.

debata chyba

+ Dávajte pozor na oblečenie, nezabudnite si ráno pozrieť počasie.
Choďte stále dopredu, nezastavujte sa pred...

+ Čerstvé ovocie a zelenina vám dodajú potrebnú energiu.
Čím skôr si prácu urobíte, tým skôr budete mať čas len...