Belmondo dal kopačky podozrivej milenke. Chcela s ním dieťa pre peniaze!

Francúzsky herec Jean-Paul Belmondo sa rozišiel so svojou belgickou priateľkou Barbarou Gandolfiovou, ktorú polícia v minulosti niekoľkokrát vypočúvala kvôli údajným finančným machináciám. Oznámil to v utorok podľa agentúry AFP Belmondov advokát.

02.10.2012 12:05
Jean-Paul Belmondo, Barbara Gandolfi, Zlatá palma Foto:
Jean-Paul Belmondo s partnerkou Barbarou Gandolfi.
debata (6)

„Viem veľmi dobre, čo sa stalo, a dal som Jeanovi-Paulovi za pravdu, aby tento vzťah ukončil. Jean-Paul vždy viedol svoj súkromný život podľa seba,“ podotkol advokát bez bližšieho spresnenia.

Podľa AFP je bývalá modelka pózujúca pre časopis Playboy a neúspešná finalistka súťaže Miss Belgicko podozrivá z toho, že Belmonda v skutočnosti zneužívala k vlastnému prospechu. „Požičala“ si od neho 200 000 eur a podľa médií si od neho nechávala kupovať drahé darčeky.

Tridsaťsedemročná Gandolfi bola však aj v kontakte s bývalým manželom a majiteľom nočných klubov v Belgicku a v Dubaji Frédéricom Vanderwiltemom, ktorý bol vyšetrovaný z prania špinavých peňazí.

Podľa rozhlasovej stanice RTL, ktorá sa dostala k nahrávkam policajného odpočúvania, sa Gandolfi raz ex-manžela spýtala, koľko by jej ročne vynieslo, keby mala s Belmondom potomka.

6 debata chyba

+ Je ten správny čas zamyslieť sa nad svojou životosprávou.
Nespoliehajte sa sami na seba, nikto za vás vašu prácu...

+ Pred vami je krásny deň, preto si ho nenechajte ničím a nikým pokaziť.
Čím skôr dokončíte, čo nemáte radi, tým...