Lenka Šóošová: Na bábo som čakala dlho, ale oplatilo sa!

Tento rok sa toho v Lenkinom živote udialo dosť. V októbri oslávil jej syn Richard prvé narodeniny, od januára však opäť pracuje v Teleráne. Znamená to, že na materskej dovolenke bola len tri mesiace.

12.11.2012 01:00
debata

„Plánovala som to,“ povedala moderátorka pre Pravdu.sk a dodala: „Odjakživa som vedela, že tri roky doma určite nebudem.“ Na otázku, prečo ju to ťahalo do práce tak skoro, odpovedala: „Potrebujem byť medzi ľuďmi. Ja nie som taká mama roka.“

Lenka Šóošová. Foto: Petra Ficová
Lenka Soosova Lenka Šóošová.

Čo sa týka nového života s bábätkom, ranné vstávanie jej prirodzene problém nerobilo. Na to už bola zvyknutá vďaka Teleránu. Rozhodne však prvé tri mesiace, ani tie, čo nasledovali potom, nemôže nazvať „malinou“. „Pomáhala mi Richardova mama aj moji rodičia. Psychicky aj fyzicky to bolo pre mňa náročné obdobie, predsa len, staršia mamička,“ usmiala sa moderátorka. Zároveň doplnila, že to bolo aj veľmi radostné. Aj napriek tomu, že viac ako štyri hodiny v noci už rok nespala.

Malý Riško je podľa jej slov „svetový, super“. V jej prípade nešlo o „správny čas“. „Bolo to o tom, že správny muž!“ Ten teraz varuje syna, keď Lenka pracuje. „Ja nie som v práci od ôsmej do ôsmej. Keď pracujem, malý spí, je s ocinom a keď sa vrátim domov, už je hore a môžem sa mu venovať,“ opísala denný rituál.

Nie je žiadnym tajomstvom, že partner Lenky Šóošovej je od nej o päť rokov mladší. Ak by to bolo len na nej, rodila by možno o pár rôčkov skôr. Čakala na to, aby aj jej partner dozrel na to, že chce bábätko. „Asi som čakala dlho, ale oplatilo sa,“ priznala.

debata chyba

+ Nezaoberajte sa neustále rozprávaním o cvičení, začnite konať.
Buďte viac produktívny a robte niečo preto aby...

+ Zamerajte sa na seba a na svoje chyby, všetko ostatné počká.
Časom sa všetko uvedie na pravú mieru, nemáte sa...