Dara Rolins oslavuje štyridsiatku. Takto sa menila za posledné roky!

Speváčka Dara Rolins patrí medzi výrazné osobnosti hudobnej scény. Hoci by to mnohí nepovedali, v piatok 7. decembra oslávi už 40. narodeniny.

07.12.2012 06:00
Dara Rolins Foto:
Speváčka Dara Rolins.
debata (14)

V roku 1984 sa preslávila úspešným duetom s Karlom Gottom s názvom Zvonky šťastia. Od tej doby Rolins vyskúšala rôzne hudobné štýly, spolupracovala so Skipom Martinom z Kool & The Gang, s DJ Tvyksom či Danom Bártom. V neposlednom rade bola porotkyňou šou Česko-Slovenská Superstar a podnikateľkou.

Speváčka Dara Rolins.
Speváčka Dara Rolins nafotila k novému albumu...
+26Speváčka Dara Rolins nafotila k novému albumu...

Speváčka sa narodila v Bratislave ako Darina Rolincová. Na televíznej obrazovke sa objavila už v štyroch rokoch. Prvý album s názvom Keby som bola princezná Arabela vyšiel v roku 1983, neskôr patrila do hudobnej stajne Ladislava Štaidla. Dnes sa Rolins venuje hlavne tanečnej hudbe a klubovej scéne.

V novom tisícročí zatiaľ vydala tri štúdiové albumy – What 's My Name (2002), D1 (2006) a Stereo (2011).

Život speváčke nedávno skomplikovala dopravná nehoda, za usmrtenie z nedbanlivosti jej súd vymeral dvojročnú podmienku, proti trestu sa ale odvolala.

Rolins je matkou dcéry Laury, ktorú má s frontmanom kapely Wohnout Matějom Homolom. Jej súčasným partnerom je slovenský raper Rytmus.

14 debata chyba

+ Sami ste si strojcom svojho šťastia, popremýšľajte nad tým.
Finančná nezávislosť vyžaduje disciplínu a...

+ Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre vašu pohodu.
Vaša kariéra naberie na obrátkach, buďte pripravený....