Rytmus odkázal Homolovi: Si rozbitý hulič!

"Si rozbitý hulič a nemáš nič v rukách." To najnovšie odkázal Rytmus alias Patrik Vrbovský bývalému partnerovi Dary Rolinsovej, Matějovi Homolovi.

14.12.2012 12:18
Rytmus Foto:
Slovenský raper Rytmus.
debata (8)

Český Blesk týchto dvoch mužov prirovnal k dvom kohútom, ktorí sa nemôžu vystáť. Dôvodom nie je nik iný ako štyridsaťročná speváčka Dara Rolins. Jedného bývalá, druhého terajšia partnerka.

Už sa ukazovalo, že by snáď po súdnom procese o zverenie malej Laury do opatery mohla byť vojna medzi Rytmusom a Homolom zažehnaná. Až dovtedy, kým v televízii Óčko v programe Limuzína nenazval Homola Daru Rolinsovú a Rytmusa „profesionálnymi celebritami, ktoré živí bulvár“. Dodal, že „vlastne už veľmi ani nespievajú“ a zámerne sa doňho navážajú v médiach, uviedol ďalej český Blesk.

Rytmus svoj odkaz Homolovi poslal prostredníctvom facebooku. Bol to traktát plný vulgarizmov, v ktorom sa mu vysmial okrem iného aj z toho, aký je údajne „starostlivý“ otec svoj príspevok ukončil vetou: „Počuj, nepriateľ môj, ak chceš so mnou vojnu, tak sa nachystaj na to, že na takýchto panáčikov ako si ty som zvyknutý minimálne pätnásť rokov. A fajnovo mi začínaš dvíhať tlak.“

8 debata chyba

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...