Súrne sa hľadá náhrada za Kate! Obľúbenkyňa kráľovnej Alžbety II. robí, čo môže. A darí sa jej

V období, kedy sa princezná z Walesu zotavuje po operácii, majú ostatní členovia kráľovskej rodiny plné ruky práce. Aj očarujúca Sophie, vojvodkyňa z Edinburghu.

21.02.2024 00:00
sophie Foto:
Sophie, vojvodkyňa z Edinburghu, navštívila pôdu londýnskej College of Fashion
debata

Sophie, vojvodkyňa z Edinburghu, navštívila pôdu londýnskej College of Fashion a na svoju návštevu sa zodpovedne pripravila. Aspoň, čo sa jej outfitu týka. Kráľovská rodina drží patronát nad University of the Arts London a v rámci tejto úlohy sa sympatická blondínka zúčastnila výstavy absolventov.

zväčšiť Sophie, vojvodkyňa z Edinburghu, navštívila... Foto: Yui Mok / PA Images / Profimedia
Sophie Sophie, vojvodkyňa z Edinburghu, navštívila pôdu londýnskej College of Fashion.

Výstava predstavuje produkty školy vrátane módnej tvorby, módnej fotografie a kostýmového dizajnu pre divadelné predstavenia. Počas svojej návštevy trávila 59-ročná manželka princa Edwarda čas aj so študentmi v Digital Learning Lab, kde sa počítač „pohral“ s jej vzhľadom.

Britain BAFTA Film Awards 2024 Čítajte viac Prišiel sám ako prst! Smutný pohľad na princa Williama však vystriedali úsmevy. Dôvodom bola dáma menom Cate...

Dvojnásobná mama sa na podujatie rozhodla pre nadčasové košeľové šaty v námorníckej modrej. Svoj outfit zladila do dokonalosti aj lodičkami na vysokých podpätkoch, takisto v odtieni modrej a lokk doladila metalickou striebornou kabelkou.

Čo sa týka jej účesu, Sophie si blond vlasy zopla do drdola, takže na záberoch vynikli jej šperky – pozoruhodné čierne perlové náušnice. Sophie zvyčajne uprednostňuje prirodzený mejkap a toho sa držala aj počas návštevy umeleckej školy.

sophie Čítajte viac Alžbeta II. ju mala spomedzi svojich neviest najradšej! Ale škandál 'hore bez' sa nevyhol ani dokonalej Sophie

Sophie, vojvodkyňa z Edinburghu, je manželkou najmladšieho syna zosnulej kráľovnej Alžbety II., princa Edwarda. Nežná blondínka sa v posledných rokoch stala blízkou oporou zosnulej panovníčky a podľa britských médií bola práve ona najobľúbenejšou spomedzi všetkých jej neviest.

Narodila sa 20. januára 1965 v Oxforde. S princom Edwardom sa zoznámila v roku 1987 a randiť spolu začali až v roku 1993. Po piatich rokoch nasledoval sobáš.

Herečka Margot Robbie prišla v kreácii Armani...
Topmodelka Naomi Campbell (vľavo) a herečka...
+42Princ William, prezident BAFTA prichádza na...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sophie #vojvodkyňa z Edinburghu

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....