Vzťah Leni Klum k jej adoptívnemu otcovi Sealovi nebol vždy ideálny, kameňom sváru bol aj modeling. Napriek tomu...

Britský spevák Seal oslávil pred pár dňami 61. narodeniny.

22.02.2024 00:00
Leni klum Foto:
Seal a jeho adoptívne dcéra Leni Klum v roku 2023.
debata

Na svojho adoptívneho otca nezabudla ani 19-ročná Leni Klum, ktorá na Instagrame v príbehoch zverejnila narodeninový pozdrav. K dvom fotkám, na ktorých sedí Leni ako batoľa na otcových kolenách, napísala: „Všetko najlepšie k narodeninám ocko, milujem ťa.“

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leni Olumi Klum (@leniklum)

Seal bol s nemeckou modelkou Heidi Klumovou, mamou Leni, ženatý v rokoch 2005 až 2014. Keď sa spevák zoznámil s Klumovou, čakala svoje prvé dieťa, dcéru Leni. Seal si ju adoptoval v roku 2009. Páru sa neskôr narodili ďalšie deti – Henry (18), Johan (17) a Lou (14). Heidi Klum je od roku 2019 vydatá za gitaristu skupiny Tokio Hotel Toma Kaulitza (34), biologickým otcom Leni je manažér F1, Flavio Briatore.

heidi klum Čítajte viac Sealov ďalší útok na Klumovú! Toto si myslí o modelingovej kariére 17-ročnej dcéry Leni

Rozchod slávneho páru neskôr sprevádzal aj ich súdny boj. V roku 2020 sa spevák Seal obrátil na súd v Los Angeles, pretože sa mu nepáčilo konanie jeho exmanželky. Tá chcela zobrať ich ratolesti na dlhší čas do Nemecka, kde je roky tvárou šou Germany's Next Topmodel. Súd napokon ich spor rozsekol.

Leni klum Čítajte viac Gottschalk sa pustil nielen do Klumovej, ale aj do jej dcéry: Pichľavé slová na ich spoločnú kampaň spodnej bielizne

Ale Sealovi sa nepáčilo ani to, že Leni sa v roku 2021 začala aktívne prezentovať ako modelka, mala vtedy 17 rokov. Ako sa Seal vtedy vyjadril pre US Weekly, modeling by rozhodne nebol prvou voľbou, ktorú by si predstavoval pre dcéru. Aj napriek týmto vyjadreniam sa Leni do modelingu vrhla a pod dohľadom matky slávnej matky má na konte niekoľko kampaní, okrem iných aj pre značku spodnej bielizne Intimissimi. V nej sa objavili matka a dcéra bok po boku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Seal #Leni Klum

+ Prišiel čas nato, aby ste riešili aj svoj chrbát, neodkladajte to na neskôr.
Úspory času a peňazí sú kľúčom k...

+ Je ten správny čas zamyslieť sa nad svojou životosprávou.
Nespoliehajte sa sami na seba, nikto za vás vašu prácu...