Hľadá sa superfanúšik Taylor Swiftovej! Britské múzeum ponúka prácu snov

Londýnske Múzeum kráľovnej Viktórie a princa Alberta (V & A) hľadá superfanúšika popovej speváčky Taylor Swiftovej, ktorý by sa stal jeho oficiálnym poradcom vo veciach týkajúcich sa tejto americkej hviezdy.

29.02.2024 00:00
66th Annual Grammy Awards - Arrivals Foto: ,
Šesťkrát nominovaná Taylor Swift v robe na mieru Schiaparelli.
debata

Informoval o tom server BBC News, podľa ktorého inštitúcia zháňa niekoho, kto by jej poskytol odborné poznatky o fanúšikovskej kultúre a suveníroch, ktoré priaznivci Swiftovej zbierajú, ale aj vytvárajú.

Múzeum uviedlo, že ho zaujímajú predovšetkým náramky priateľstva, ktoré fanúšikovia 14-násobnej držiteľky Grammy vyrábajú a následne ich medzi sebou na koncertoch vymieňajú, ale tiež podomácky zhotovené transparenty, cedule či kostýmy.

Usher Čítajte viac Dokonalá šou aj striptíz pre publikum: Usher na Super Bowl ohúril hosťami i svalmi, Taylor Swift priletela až z Tokia

Londýnska inštitúcia, ktorá sa špecializuje na umenie, dizajn a performančné umenie, chce niekoho do funkcie vymenovať ešte predtým, ako 34-ročná popová hviezda začne európsku časť svojho turné s názvom Eras. Prvý koncert v Európe sa podľa oficiálnych webových stránok speváčky uskutoční 9. mája v Paríži. Ponúkaná pozícia je iba jednou z niekoľkých, ktoré chce múzeum zaplniť superfanúšikmi rôznych celebrít, ale aj značiek a predmetov, aby mu pomohli so zbierkami a výstavami. Hľadá tiež napríklad ľudí, ktorí sú fanúšikmi značky Crocs, emotikonov či kultúry takzvaných drag queens, teda mužov, ktorí svojím oblečením a správaním stvárňujú ženy, často na prehliadkach či sólových vystúpeniach.

Spevák Usher a jeden z jeho hudobných hostí,...
Spevák Usher počas svojho vystúpenia na NFL...
+19Usher bol hlavnou hviezdou hudobného programu v...

Ide o súčasť snahy rozšíriť „rozsiahle kurátorské vedomosti“ zapojením radových odborníkov, ktorí by pomáhali vo „špecifických kultúrnych záľubách“. Múzeum už obsadilo štyri takéto miesta – našlo nadšencov, ktorí mu radia s takzvanými Toby džbánmi stvárňujúcimi sediace osoby, kartičkami s pokémonmi, štýlom obliekania Gorpcore, inšpirovaným outdoorovými aktivitami, ale noseným v každodenných situáciách a stavebnicami Lego.

Prihlásiť sa môžu ľudia zo Spojeného kráľovstva nad 18 rokov, do 7. marca.

debata chyba
Viac na túto tému: #Taylor Swift

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...