Dokonalá šou aj striptíz pre publikum: Usher na Super Bowl ohúril hosťami i svalmi, Taylor Swift priletela až z Tokia

Americký spevák Usher predstavil počas polčasovej šou finále ligy amerického futbalu NFL svoje najväčšie hity aj rad slávnych hostí.

12.02.2024 06:57
Usher Foto: ,
Spevák Usher počas svojho vystúpenia na NFL Super Bowl 58 predviedol aj vyšportované svaly. Pred miliónmi divákov si vyzliekol tričko.
debata (6)

Počas štvrťhodinového vystúpenia na Super Bowle sa popri ňom na pódiu objavili okrem iného speváčky Alicia Keys a H.E.R. či raperi Ludacris a Lil Jon. Súčasťou veľkolepej šou boli tiež desiatky tanečníkov a kapela s dychovými nástrojmi, uviedla agentúra DPA.

rihanna Čítajte viac Ako sa zo Super Bowlu stala kultúrna udalosť roka?

Sám Usher sa počas vystúpenia niekoľkokrát prezliekol, nakoniec si ale úplne vyzliekol tričko a tancoval hore bez na pódiu, ktoré chvíľami pripomínalo hodiny a chvíľami oheň. Americký hudobník a spevák potvrdil, že je vo vynikajúcej forme, pričom jeho „striptíz“ asi nebol náhodný. Len pred pár dňami sa totiž objavil ako ambasádor v reklame na spodnú bielizeň značky SKIMS Kim Kardashianovej. Tentoraz sa síce v boxerkách neukázal, ale jeho zábery pritiahnu určite patričnú pozornosť aj k nej.

Spevák Usher a jeden z jeho hudobných hostí,...
Spevák Usher počas svojho vystúpenia na NFL...
+19Usher bol hlavnou hviezdou hudobného programu v...

Usherova šou však nebola len o vyzliekaní, ale ukážkovom spojení hudby, tanca a šou. V jednom momente sa dokonca objavil na kolieskových korčuliach, za čo ho zhruba 60 000 divákov na štadióne odmenilo potleskom azda ešte väčším ako pri uvedenom striptíze. Usher tiež poslal jemný odkaz svojmu veľkému vzoru, spevákovi Michaelovi Jacksonovi, ku ktorému ho často prirovnávali. Na jednej ruke mal trblietavú rukavičku, s akou kedysi vystupoval aj kráľ popu.

zväčšiť Spevák Usher a jeden z jeho hudobných hostí,... Foto: SITA/AP, Julio Cortez
Usher a jeden z jeho hudobných hostí, speváčka a skladateľka Alicia Keys Spevák Usher a jeden z jeho hudobných hostí, speváčka a skladateľka Alicia Keys spoločne vystúpili v rámci prestávky zápasu Super Bowl.

Pre Ushera nebolo vystúpenie v prestávke a v rámci šou, ktorá je považovaná za jedno z najprestížnejších podujatí v hudobnom svete, prvé. Už ako hosť sa tam objavil v roku 2011 so skupinou Black Eyed Peas. R'n'b hudobník sa celosvetovo preslávil hitmi ako Nice & Slow, You Make Me Wanna, U Got It Bad či Yeah! 2000.

Taylor Swift Čítajte viac Je zdrojom svetla a osobnosť roka, napísal TIME o Taylor Swiftovej. Toto je jej 2023 v obrazoch

Ešte pred začiatkom zápasu zaspievala country speváčka Reba McEntire americkú hymnu a spevák Post Malone pieseň America The Beautiful.

Spevák Usher počas svojho vystúpenia na NFL... Foto: SITA/AP, George Walker IV
Super Bowl Football Spevák Usher počas svojho vystúpenia na NFL Super Bowl 58 predviedol aj vyšportované svaly. Pred miliónmi divákov si vyzliekol tričko. Na zábere aj so speváčkou a skladateľkou H.E.R.

Obrovskú pozornosť na seba pred zápasom i počas neho v publiku pútala speváčka Taylor Swift. Priateľka hráča amerického futbalu Trevisa Kelca, ktorý vo finále nastúpil za tím Kansas City Chiefs, priletela na zápas súkromným lietadlom priamo zo svojho koncertu v Tokiu.

Speváčka Taylor Swift objíma svojho partnera... Foto: SITA/AP, John Locher
Taylor Swift, Travis Kelce Speváčka Taylor Swift objíma svojho partnera Travisa Kelceho z tímu Kansas City Chiefs, potom čo vyhrala aj so spoluhráčmi Super Bowl.

V publiku sa dali vidieť aj ďalšie hudobné hviezdy ako Queen Latifah, Beyoncé, Lady Gaga, Jay-Z, Justin Bieber či herci Paul Rudd, Leonardo DiCaprio a Jeff Goldblum. Zahliadnuť bolo možné tiež miliardára Elona Muska.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Rihanna #Usher #Taylor Swift #Super Bowl #vystúpenie #Alicia Keys

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...