Počas týždňa sa po boku princa Williama objavil slávny Tom Cruise! Herca mala vo veľkej obľube aj Alžbeta II., dokonca mu dovolila...

Počas uplynulého týždňa sa britský následník trónu, princ William, vrátil ku svojim pracovným povinnostiam.

12.02.2024 00:00
Britain princ William (vpravo) a americký herec... Foto: ,
Britský princ William (vpravo) a americký herec Tom Cruise spoločne na podujatí London Air Ambulance Charity Gala Dinner, ktorá sa konala v centrálnom Londýne.
debata

Štyridsaťročný princ najprv odovzdával vyznamenania na hrade Windsor, potom sa ukázal na galapodujatí v centrálnom Londýne v prospech londýnskej leteckej záchrannej služby London's Air Ambulancie Charity. Na evente mu najväčší úsmev na tvári vyvolal špeciálny hosť. Pozvanie totiž prijal herec Tom Cruise. "Som skutočne rád, že vás vidím. Ďakujem, že ste prišli,“ nadšene a so širokým úsmevom hovoril princ hrdinovi snímom Top Gun z leteckého prostredia.

Princ William, princ z Walesu prichádza na...
Americký herec Tom Cruise sa objavil ako čestný...
+4Princ William (vpravo) v rozhovore s americkým...

Tom Cruise sa u členov britskej kráľovskej rodiny teší značnej obľube. Po jeho boku sa už objavila aj princezná Kate, bolo to v roku 2022 počas premiéry filmu Top Gun v Londýne. Slávny herec vtedy pomáhal budúcej britskej kráľovnej do schodov – viac tu.

zväčšiť Vojvodkyňa Kate kráča na filmovú premiéru v... Foto: SITA/AP, Dan Kitwood
Britain Top Gun Maverick Premiere Vojvodkyňa Kate kráča na filmovú premiéru v sprievode herca Toma Cruisa.

„Veľkú slabosť“ pre Toma Cruisea (61) mala aj zosnulá britská kráľovná Alžbeta II. Herec bol v minulosti dokonca pozvaný na špeciálnu prehliadku hradu Windsor po boku kráľovnej, kde bolo všetko pripravené špeciálne pre neho. Po spoločnej prehliadke hradu si dali čaj.

Kráľovná mu dokonca dovolila priletieť vrtuľníkom. Práve fakt, že Cruise mohol pristáť na pozemku kráľovskej rodiny, sa považuje za veľké privilégium, keďže, kráľovná nemala rada helikoptéry pristávajúce na jej trávnikoch – viac tu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ William #Tom Cruise

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...