Najprv sa na pláži s dcérkou ukázala zvodná mama, potom zachytili slávneho otca. Cassel a jeho ex sa však jeden druhému vyhli oblúkom

Kedysi ich spájala láska aj manželstvo, z ktorého pochádza aj spoločná dcérka Amazonie. Na brazílskej pláži sa s ňou ukázali obaja slávni rodičia.

04.01.2024 00:00
Tina Kunakey Foto:
Topmodelka Tina Kunakey, exmanželka herca Vincenta Cassela sa objavila na pláži s dcérkou Amazonie v rovnaký deň ako jej bývalý.
debata

Francúzsky herec Vincent Cassel a topmodelka Tina Kunakey, ktorí tvorili kedysi pár, sa počas jedného dňa objavili na pláži v Rio de Janeiro. Aj s ich dcérkou Amazonie. Akurát, každý sám a vo svojom „rodičovskom slote“.

Jitka Čvančarová Čítajte viac Toto je najsexi péefka na rok 2024: Jitka Čvančarová zdolala Sněžku celkom nahá, fanúšikov pozdravila týmto 'dôkazom'

Objektívy paparazzov najprv zachytili príťažlivú mamu, modelku, ktorá Cassela očarila svojou krásou a zmyselnosťou a o ktorej sa šuškalo ako o dôvode rozpadu jeho manželstva s Monicou Bellucciovou. Tina Kunakey vzala svoju ratolesť na slnkom zaliatu pláž, spoločne sa hrali na pobreží aj vo vode a užívali si rodinné oddychové chvíle.

Topmodelka Tina Kunakey, exmanželka herca...
Topmodelka Tina Kunakey, exmanželka herca...
+2Herec Vincent Cassel na pláži Rio de Janeira s...

O pár hodín neskôr (v rovnaký deň) sa Amazonie objavila na pláži aj so slávnym otcom. Hrdina hitu Purpurové rieky či Traja mušketieri niesol dcérku starostlivo v náručí. Spoločné zábery ex-partnerov, ktorí už niekoľko mesiacov žijú oddelene, však reportéri nevytvorili. Ani nemohli, lebo sa zdá, že rodičia majú starostlivosť o Amazonie podelenú.

Herec Vincent Cassel na pláži Rio de Janeira s... Foto: Profimedia
Vincent Cassel Herec Vincent Cassel na pláži Rio de Janeira s dcérkou Amazonie.

Cassel strávil v Brazílii aj záver starého a príchod nového roka. Na pláži ho zachytili s jeho súčasnou partnerkou, ktorou je tiež modelka – dáma menom Narah Baptista (zábery v galérii).

Jennifer Lopez a jej manžel Ben Affleck Čítajte viac Idylka v Karibiku: Lopez s Affleckom vyrazili do ulíc, ich lásku a nežné gestá vidieť aj z dvesto metrov

Kráska s brazílskymi koreňmi oslávila minulý rok 28 rokov a len o pár týždňov neskôr sa 57. narodenín dočkal aj Cassel. Vekový rozdiel páru je teda bezmála tridsať rokov. Stále je to však menej ako v prípade ex-manželky Tiny Kunakeyovej. Tá je od Cassela mladšia o rovných 31 rokov. Herec bol okrem nej ženatý s už spomenutou Monicou Bellucciovou. Majú spolu dve dcéry – Devu a Léonie.

Dídžejka a modelka Chantel Jeffries predvádzala...
Herec Mark Wahlberg si užíval dovolenku na...
+15Lauren Silverman strávila vianočné sviatky na...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dcéra #pláž #Vincent Cassel #striedavá starostlivosť #Tina Kunakey

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...