Toto je najsexi péefka na rok 2024: Jitka Čvančarová zdolala Sněžku celkom nahá, fanúšikov pozdravila týmto 'dôkazom'

Už nejaký čas sa venuje otužovaniu a zdá sa, že neustále dokáže posúvať svoje fyzické hranice a limity. Česká herečka Jitka Čvančarová vyvolala poriadny rozruch aj na Nový rok.

02.01.2024 17:45
Jitka Čvančarová Foto:
Herečka Jitka Čvančarová na oslavách narodenín pražského Studio 2.
debata (1)

Známa česká hviezda, ktorá sa objavila v maličkej úlohe aj v novej slovenskej rozprávke Tri zlaté dukáty, poslala svojim sledovateľom odkaz: „PF 2024“. Na zábere, ktorý vznikol na horách, posiela 45-ročná česká herečka vzdušný bozk do objektívu, na hlave má žltú čiapku a na tvári slnečné okuliare.

Dana Morávková Čítajte viac Kedysi korčuľovala ako vrcholová športovkyňa, herečka Morávková sa na ľad vrátila. Dôvodom je rozprávka....

Čo však udrelo do očí viacerým jej sledovateľom, bol fakt, že Čvančarová je na zábere zjavne obnažená. Teda minimálne do pol pása. A realita vraj bola ešte odvážnejšia. Herečka už dávnejšie v talk-šou 7 pádov Honzu Dědka priznala, že sa na horu Sněžka, najvyšší kopec v českých Krkonošiach a celej Českej republike, vybrala nahá.

„Som klasický wimhofovec. Mňa ten človek fascinoval. V januári som s ním šla nahá na Sněžku a bolo to fascinujúce,“ prezradila vtedy v rozhovore Čvančarová. Fotografia na jej sociálnej sieti je podľa mnohých zjavne toho dôkazom. A potvrdila to aj sama Jitka.

832776141 Čítajte viac A všetci do plaviek! Celebrity trávili záver roka na pláži, vyzliekla sa Klum, Bieberova ex aj britská Lady. Ani o svaly nebola núdza...

„Jseš nahatá,“ pýta sa jej jeden zo sledovateľov. „Tradaaa,“ odpovedala mu hviezda seriálu Most! či filmu Nabarvené ptáče.

Dídžejka a modelka Chantel Jeffries predvádzala...
Herec Mark Wahlberg si užíval dovolenku na...
+15Lauren Silverman strávila vianočné sviatky na...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #nahá #otužovanie #Nový rok #Jitka Čvančarová #pozdrav #Sněžka

+ Nenechávajte svoje myšlienky len pre seba, podeľte sa s niekým o nich.
Čas je cennejší ako peniaze, využite ho...

+ Dávajte pozor na oblečenie, nezabudnite si ráno pozrieť počasie.
Choďte stále dopredu, nezastavujte sa pred...