A všetci do plaviek! Celebrity trávili záver roka na pláži, vyzliekla sa Klum, Bieberova ex aj britská Lady. Ani o svaly nebola núdza...

Kto by zostával v zime, keď môže odletieť do exotiky a užiť si slnko, more a poriadny relax. Známe hviezdy šoubiznisu strávili záverečné dni roka výberom druhej možnosti.

01.01.2024 00:00
832776141 Foto:
Herec Mark Wahlberg si užíval dovolenku na Barbadose.
debata

Či už išlo o pláže exotického a každý rok populárnejšieho Barbadosu, karibské vody a biele pieskové pláže, mexické rezorty alebo tradičnú pláž v Miami. Všade sa v posledných dňoch roka 2023 dali zachytiť známe tváre. A zvyčajne aj ich odhalené a vyšportované figúry.

Reese Witherspoon Čítajte viac Slnko, voda a spokojný úsmev... pravá blondínka sa už spamätala z rozchodu. Prvá dovolenka bez manžela na jednotku!

Modelka Alessandra Ambrosio očarila svojou formou, za dídžejkou Chantel Jeffriesovou sa obzeral na pláži každý. To platilo aj pre päťdesiatničku Heidi Klumovú. Okrem špičkovej formy však predvádzala na pláži aj vášnivé city ku svojmu manželovi Tomovi.

Dídžejka a modelka Chantel Jeffries predvádzala...
Herec Mark Wahlberg si užíval dovolenku na...
+15Lauren Silverman strávila vianočné sviatky na...

Zaľúbene vyzerá stále aj Mark Wahlberg. A tiež poriadne „vysekane“. Päťdesiatdvaročný herec si s manželkou Rheou hrkútali vo vode aj na súši. A paparazzovia cvakali napnuté bicepsy niekdajšieho hrdinu reklám na bielizeň Calvin Klein.

Thylane Blondeau Čítajte viac Bola najkrajším dievčatkom na svete, dnes je magnetom na pláži. Jej zábery s milencom vravia jasne, francúzsky sexepíl je TOP

Slnko a more zlákalo aj hviezdneho futbalistu Zlatana Ibrahimoviča či hviezdy Hollywoodu ako Reese Witherspoon. Viac už v našj galérii, azda sa s ňou zahrejete aspoň trošku v streoeurópskom nevľúdnom studenom počasí…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #pláž #Heidi Klum #Reese Witherspoon #Mark Wahlberg #Chantel Jeffries

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...