Slnko, voda a spokojný úsmev... pravá blondínka sa už spamätala z rozchodu. Prvá dovolenka bez manžela na jednotku!

Pre mnohých to bol doslova šok, keď v marci ohlásili koniec manželstva. Herečka a producentka Reese Witherspoon dala zbohom manželovi Jimovi Tothovi.

30.12.2023 00:00
Reese Witherspoon Foto:
Herečka Reese Witherspoon si vianočné sviatky užila na dovolenke v slnečnom Mexiku v rezorte Los Cabos. Takto ju zachytili objektívy paparazzov 28. decembra. Ide vraj o prvú dovolenku, ktorú blondínka strávila od rozchodu s manželom Jimom Tothom.
debata

Hviezda niekoľkých filmových hitov a držiteľka Oscara sa ku súkromiu príliš nevyjadrovala, priznala však, že neprežívala ľahké chvíle. Počas ostatných dní sa však zdá, že úsmev na tvári je definitívne späť.

Hugh Bonneville a jeho manželka Lulu Williams Čítajte viac Končí sa ďalšie celebritné manželstvo, namiesto osláv striebornej svadby prišiel rozvod: A to si ešte pred pár rokmi vo Vegas...

Predstaviteľka „pravej blondínke“ z rovnomennej dvojice úspešných komédií strávila tohtoročné vianočné sviatky s rodinou a kamarátmi v slnečnom Mexiku. Ani tam sa však nedokázala skryť pred objektívmi paparazzov. Tí ju zachytili na druhý sviatok vianočný v bielych jednodielnych plavkách na terase luxusnej prenajatej vily. Herečka pôsobila spokojne a vyzerala, že má skvelú náladu. Rozdávala naokolo úsmevy a pred slnkom si chránila tvár masívnym klobúkom.

Herečka Reese Witherspoon si vianočné sviatky... Foto: Profimedia
Reese Witherspoon Herečka Reese Witherspoon si vianočné sviatky užila na dovolenke v slnečnom Mexiku. Takto ju zachytili objektívy paparazzov 26. decembra. Ide vraj o prvú dovolenku, ktorú blondínka strávila od rozchodu s manželom Jimom Tothom.

O dva dni neskôr sa potom hollywoodska hviezda objavila aj na mori, presnejšie povedané na vodnom bicykli, na ktorom brázdila vlny neďaleko pobrežia. Spoločnosť jej robila kamarátka.

Joe Manganiello a Sofia Vergara Čítajte viac Ich rozchod je poriadny šok, hviezdny pár sa rozvádza po 7 rokoch. Tento signál však naznačil veľa...

Podľa zdrojov z okolia Witherspoonovej od marcového ohlásenia rozchodu s manželom Jimom, s ktorým majú spolu syna Tennesseeho, sa niekoľko mesiacov hviezda trápila nad krachom svojho druhého manželstva. Prvé, s hercom Ryanom Phillippom, s ktorým majú spolu dve deti, sa tiež skončilo rozvodom.

zväčšiť Reese Witherspoon a jej manžel  Jim Toth. Foto: PA / PA Images / Profimedia
Reese Witherspoon Reese Witherspoon a jej manžel Jim Toth.

„Musela prejsť určitú cestu, aby si uvedomila, že to bolo správne rozhodnutie a že jednoducho niektoré vzťahy netrvajú večnosť. S Jimom sa veľmi rešpektujú a to je to najdôležitejšie aj pri starostlivosti o syna,“ informoval nemenovaný zdroj.

Ben Affleck a Jennifer Lopez na premiére...
  Elvis Presley, jeho manželka  Priscilla, a...
+5Bruce Willis a Demi Moore.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #dovolenka #rozvod #plavky #Reese Witherspoon #šťastie

+ Prišiel čas nato, aby ste riešili aj svoj chrbát, neodkladajte to na neskôr.
Úspory času a peňazí sú kľúčom k...

+ Dávajte pozor na oblečenie, nezabudnite si ráno pozrieť počasie.
Choďte stále dopredu, nezastavujte sa pred...