Bola najkrajším dievčatkom na svete, dnes je magnetom na pláži. Jej zábery s milencom vravia jasne, francúzsky sexepíl je TOP

Tvoria pár už nejaký čas a aj nedávno ich zachytili na spoločnej dovolenke v Miami. Dvojicu Thylane Blondeauovú a Benjamina Attala nespája len láska.

29.12.2023 00:00
Thylane Blondeau Foto:
Francúzska modelka Thylane Blondeau si užíva slnko a more v Miami. Paparazzovia zase možnosť zachytiť ju v príťažlivých momentoch.
debata (1)

Partneri, ktorí v rodnom Francúzsku patria medzi vyhľadávané celebrity a osobnosti zo stránok novín, si odmalička museli zvykať na pozornosť a s prejavmi verejného záujmu a slávy prichádzali do styku od útleho veku. Platilo to najmä o Thylane, ale vzťahom s ňou sa na záujem musel pripraviť aj Benjamin.

Boris Becker a jeho partnerka Lilian de Carvalho Čítajte viac Jej otec bol ministrom obrany, ona má tri tituly: Becker sviatkoval u rodičov mladšej priateľky, bude vari svadba?

V prípade očarujúcej Thylane to bola modelingová kariéra, spojená s obdivom, ale aj škandalóznymi komentármi a kritikou. Ešte ako malé dievčatko ju umiestnili na stránky magazínu Vogue a získala titul najkrajšieho dievčatka na svete. Jej zábery, ktoré jej dodávali až príliš dospelý nádych a styling, ktorý bol miestami priveľmi ženský, sa však stretol v tom čase aj s kritikou pre sexualizáciu detskej krásy.

Kedysi ju prezývali najkrajšie dievčatko na...
Francúzska modelka Thylane Blondeau si užíva...
+3Kedysi ju prezývali najkrajšie dievčatko na...

Dnes má kráska 22 rokov a stále patrí medzi vyhľadávané modelky, ale aj celebrity, s ktorými značky s obľubou spolupracujú. Na miamskej dovolenke, ktorú si Thylane užívala v spoločnosti dlhoročného partnera Benjamina, predvádzala svoje krivky v jednodielnych plavkách.

zväčšiť Kedysi ju prezývali najkrajšie dievčatko na... Foto: Profimedia
832697009 Kedysi ju prezývali najkrajšie dievčatko na svete. Dnes je už plnoletá a na pláži je Thylane Blondeau magnetom. V Miami ju zachytili aj s partnerom Benom Attalom.

Dvojica to myslí so svojím vzťahom vážne. Dôkazom budú aj zásnuby, ktoré potvrdil na svojom profile na Instagrame samotný Benjamin. Jeho profil je síce verejnosti skrytý, ale symbol prstienka si umiestnil priamo do statusu a k menu očarujúcej partnerky. Attala si často médiá mýlia s jeho menovcom Benom Attalom, hercom a synom slávnej Charlotte Gainsrbourgovej a vnukom Jane Birkinovej a Serga Gainsbourga.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #pláž #bikiny #Miami #Charlotte Gainsbourg #Thylane Blondeau #Ben Attal

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Čerstvé ovocie a zelenina vám dodajú potrebnú energiu.
Čím skôr si prácu urobíte, tým skôr budete mať čas len...