Manažéri priateľa Taylor Swiftovej potvrdili: Mali sme plán, ich láska však nie je žiaden premyslený ťah...

Európsky našinec ho vníma najmä ako priateľa speváčky Taylor Swiftovej, ale v minulom roku sa stihol Travis Kelce stať jednou z najznámejších a najdiskutovanejších športových hviezd Ameriky.

05.01.2024 00:00
Taylor Swift a hráč amerického futbalu Travis... Foto:
Speváčka Taylor Swift a hráč amerického futbalu Travis Kelce na odchode z reštaurácie The Waverly Inn v New Yorku.
debata

Hráč amerického futbalu sa aj vďaka vzťahu s hudobnou megastar, ktorú magazín TIME označil za osobnosť roka, ocitol v hľadáčiku objektívov a stal sa stredobodom pozornosti všade, kde sa zjavil. Jeho obchodní manažéri André a Aaron Eanesovci v rozhovore pre New Yorku Times uviedli, že jeho kariérny úspech je aj výsledkom premysleného plánu.

Madonna Čítajte viac Mama zahalená od hlavy po päty a dcéra? Veď sa pozrite sami, je jasné, kto v rodine kráľovnej popu prevzal štafetu vyzliekania

„Ľudia mi hovoria, človeče, to bol fakt šialený rok. A keď im poviem, že vlastne až taký bláznivý nebol, pozerajú sa na mňa s pobavením. Ale je to preto, že veci idú ľahko, ak máte plán. A my sme len napĺňali plán,“ komentoval pre noviny Aaron Eanes, ktorý sa stará o obchodné, ale aj takmer všetky profesné záležitosti športovca Kelceho.

Speváčka Taylor Swift a hráč amerického futbalu...
Taylor Swift a herec Joe Alwyn na podujatí...
+6Taylor Swift a jej bývalý priateľ Tom...

„Nastavili sme Travisa tak, aby bol svetoznámy. Nevedeli sme, ako sa to stane, kedy sa to stane, alebo čo by tomu pomohlo posunúť veci ďalej. Ale vždy to bola myšlienka v zadnej časti našej mysle," vyhlásili Eanesovci.

Taylor Swift Čítajte viac Je zdrojom svetla a osobnosť roka, napísal TIME o Taylor Swiftovej. Toto je jej 2023 v obrazoch

Ako píše portál JustJared.com s odvolaním sa na interview pre spomenuté noviny, manžérske duo bratov Eanesovcov vytvorilo pre 34-ročného Travisa „premyslený podnikateľský plán, ako ho urobiť superhviezdou“. Jeho súčasťou bolo okrem iného, že mal štyroch rôznych športových agentov, osobného kuchára, trénera či publicistu z Los Angeles.

zväčšiť Hráč amerického futbalu Travis Kelce a speváčka... Foto: SITA/AP, Charlie Riedel
Travis Kelce a speváčka Taylor Swift Hráč amerického futbalu Travis Kelce a speváčka Taylor Swift na zábere z októbra 2023.

Výsledkom ich snahy bolo, že v roku 2023 sa podarilo Kelcemu vyhrať Super Bowl s jeho tímom Kansas City Chiefs, objavil sa v slávnej šou Saturday Night Live ako jej hostiteľ, podpísal zmluvu so spoločnosťou Pfizer či State Farm a skvelé výsledky dosiahol aj jeho vlastný podcast New Heights.

Jennifer Lopez a jej manžel Ben Affleck Čítajte viac Idylka v Karibiku: Lopez s Affleckom vyrazili do ulíc, ich lásku a nežné gestá vidieť aj z dvesto metrov

Samozrejme, do toho všetkého zasiahol aj spomenutý vzťah s americkou speváčkou a megastar, ktorá sa stala jednou z najlepšie zarábajúcich umelkýň minulého roka s turné Eras World Tour doslova dobyla svet. Neprekvapí, že sa objavili aj hlasy, že láska dvojice je premysleným ťahom a ďalším z krokov, ktoré majú Kelcemu vylepšiť už tak skvelé renomé a „značku“.

Speváčka Taylor Swift na Grammy vo februári 2023.
Speváčka Taylor Swift si prevzala cenu...
+15Speváčka Taylor Swift v šatách Roberto Cavalli.

Dvojica manažérov však uviedla, že na tom poslednom, teda na láske dvoch výnimočných zástupcov umeleckej a športovej brandže, nemajú žiadne zásluhy. A ani plány. V rozhovore uviedli, že vzťah dvojice sa zrodil „úplne organicky“. Taylor Swift a Travis Kelce sa stretávajú od konca leta minulého roka a naposledy ich zachytili na silvestrovskej oslave v New Yorku, kde si dávali vášnivé bozky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sláva #Taylor Swift #plán #manažér #Travis Kelce

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....