Selena Gomez s novým priateľom konečne na verejnosti. Po debute sa už čaká len na jedno... príde či nepríde?

Nového priateľa potvrdila síce len v decembri minulého roka, no všetci čakali aj na nejaké spoločné zábery. Konečne sa objavili. Speváčka Selena Gomez si s ním vyrazila na basketbal.

05.01.2024 00:00
Selena Gomez a hudobník Benny Blanco Foto: ,
Herečka a speváčka Selena Gomez a hudobník Benny Blanco spoločne na zápase Los Angeles Lakers a Miami Heat.
debata

Americkú speváčku a herečku a jej partnera, producenta a hudobníka Bennyho Blanca, zachytili objektívy v stredu večer na basketbalovom zápase v Crypto.com Arene v Los Angeles. Dvojica dorazila držiac sa za ruky na zápas medzi tímami Los Angeles Lakers a Miami Heat a, samozrejme, ju usadili do prvého radu.

Selena Gomez Čítajte viac Dve priznania za týždeň, Selena Gomez odtajnila frajera aj botox. Pre kritikov má jasnú odpoveď, on je moje všetko!

Selena vyzerala vedľa svojho partnera veľmi spokojne a v jednom momente si nežne zložila hlavu na jeho rameno. Blanco sa celý čas usmieval a chvíľami zapriadol reč aj s okolosediacimi.

Herečka a speváčka Selena Gomez a hudobník...
Herečka a speváčka Selena Gomez a hudobník...
+9Speváčka Selena Gomez prišla v róbe Valentino.

Decembrové priznanie Gomezovej, že je opäť zadaná, prišlo podľa viacerých zdrojov až niekoľko mesiacov po tom, čo sa s Blancom začali stretávať. Ich vzťah sa však dvojica snažila najprv držať v ústraní. Aj preto, že najmä hrdinka úspešného seriálu Iba vraždy v budove je pod drobnohľadom médií.

zväčšiť Selena Gomez a jej sestra Gracie Elliott Teefey... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Selena Gomez a jej sestra Gracie Elliott Teefey Selena Gomez a jej sestra Gracie Elliott Teefey na vyhlásení cien Zlatý glóbus v roku 2023.

„Je moje všetko,“ napísala Gomez na adresu hudobného producenta a skladateľa pred pár týždňami. Partneri z hudobnej brandže sa podľa viacerých zdrojov stretávali zhruba polroka. „Selena a Benny sa nejaký čas nezáväzne vídavali, ale tak nejako oficiálnejšie sa dali dokopy len nedávno,“ citovali nemenovaný zdroj v decembri viaceré americké médiá.

Tina Kunakey Čítajte viac Najprv sa na pláži s dcérkou ukázala zvodná mama, potom zachytili slávneho otca. Cassel a jeho ex sa však jeden druhému vyhli oblúkom

Po basketbalovom „debute“ na verejnosti sa okamžite objavili aj dohady o tom, či Blanco bude sprevádzať speváčku Gomezovú na vyhlásenie 81. ročníka cien Zlatý glóbus, ktoré sa koná v nedeľu 7. januára. Selena Gomez je nominovaná za svoj výkon v spomenutom seriáli Iba vraždy v budove a partnerská podpora v súboji o sošku by ju určite potešila. Minulý rok pôvabnú brunetku sprevádzala deväťročná sestra Gracie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #debut #Selena Gomez #Benny Blanco

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...