Dve priznania za týždeň, Selena Gomez odtajnila frajera aj botox. Pre kritikov má jasnú odpoveď, on je moje všetko!

Na jej súkromie bulvárne médiá poľujú už roky, ale aj im uniklo, čo sa deje za "zatvorenými dverami" u Seleny Gomezovej. Speváčka je šťastne zadaná a priateľa priznala sama.

13.12.2023 00:00
Selena Gomez Foto: ,
Speváčka Selena Gomez prišla v róbe Valentino.
debata

Niekdajšia detská hviezda sa pred pár dňami verejne „priznala“ k novej láske. Jej vyvoleným je hudobný producent a autor Benny Blanco, ktorý má na konte napríklad hitový singel Eastside. Ako následne vyplynulo z vyjadrení zdrojov z blízkeho okolia speváčky, vzťah trvá už takmer polroka.

Lauren Sanchez Čítajte viac Po výsmechu prišiel obdiv: Čím si ho vyslúžila Bezosova snúbenica? Priehľadnými šatami možno tiež, ale pravý dôvod je...

„Selena a Benny sa nejaký čas nezáväzne vídavali, ale tak nejako oficiálnejšie sa dali dokopy len nedávno,“ citoval svoj zdroj portál ET. „Veci sú medzi nimi veľmi fajn a ten vzťah sa stále rozvíja. Selena je však veľmi šťastná. Samozrejme, že sa jej páči, že Benny je veľmi zábavný človek, ale tiež jeho talent a charizma,“ komentoval zdroj.

Pozrite si archívnu galériu
Sofia Carson pózuje fotografom na akcii Rare...
Speváčka a herečka Selena Gomez na akcii Rare...
+3Speváčka a influencerka Sofia Carson v kreácii...

Samotná speváčka už pridala vyznanie na sociálnych sieťach, podľa ktorého sa zdá, že jej nový vzťah nabral naozaj vážny spád. „Je moje všetko,“ označila Blanca pôvabná brunetka, ktorú najviac preslávil vzťah s Justinom Bieberom.

Benny Blanco spolupracoval ako producent s hviezdami áčkovej kategórie, medzi inými napríklad s Rihannou, Keshou či Britney Spearsovou. So Selenou vytvorili skladbu Can't Get Enough.

Napriek tomu, že speváčka pôsobí nadmieru šťastne, nie všetci jej novému vzťahu prajú. Pod záberom, ktorý zverejnila na sociálnej sieti, sa objavili aj kritické či nenávistné komentáre, ktoré útočili najmä na Blanca. „On je taký nepekný,“ napísal jeden z užívateľov a niekto ďalší pridal komentár, že by si „Selena mala prestať pichať botox, lebo jej to udiera na mozog a nerozmýšľa triezvo“. Speváčka na tento komentár odpísala a hrdo priznala, že botox využíva. Podobné „hejty“ jej vraj žily netrhajú.

Speváčka Selena Gomez na zábere z Paríža z 27.... Foto: Profimedia
Selena Gomez Speváčka Selena Gomez na zábere z Paríža z 27. septembra 2023.

V pondelok zverejnili nominácie na ceny Zlatý glóbus a Selena Gomez má ďalší dôvod na radosť. Za svoju rolu v projekte Iba vraždy v budove získala nomináciu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Selena Gomez #Instagram #botox #Benny Blanco

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...