Po výsmechu prišiel obdiv: Čím si ho vyslúžila Bezosova snúbenica? Priehľadnými šatami možno tiež, ale pravý dôvod je...

Pred necelým mesiacom sa ocitla v centre pozornosti a komentárov na internete, ktoré jej asi veľa radosti neurobili. Lauren Sanchez si napravila renomé po boku slávnej speváčky.

10.12.2023 00:00
Lauren Sanchez Foto: ,
Lauren Sanchez, snúbenica Jeffa Bezosa, si vzala semitransparentné šaty.
debata (2)

Bývalá moderátorka a dnes snúbenica jedného z najbohatších mužov planéty sa v spoločnosti speváčky Camily Cabello stala jednou z hlavných organizátoriek charitatívneho podujatia pre rodiny v núdzi. Na Instagrame zdieľala 53-ročná Sanchez krátke video, na ktorom spieva vedľa držiteľky ceny Grammy vianočnú skladbu a tlieska do rytmu rukami.

Miliardár Jeff Bezos a jeho partnerka Lauren Sanchez. Čítajte viac Z miliardára Bezosa a jeho snúbenice sa smeje internet: Dôvodom sú tieto zábery... koľko stojí zlé miliardárske PR, pýtajú sa ľudia

„Fakt žiaden stres, spievať vedľa Camily Cabello,“ napísala na Instagrame Sanchez. Pridala aj niekoľko fotografí s deťmi, ktorým priniesli hračky, teplé oblečenie a niekoľko vianočných darčekov.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lauren Sanchez (@laurenwsanchez)

Hoci jej životný partner tentoraz po jej boku chýbal, vzťah k filantropii majú údajne veľmi podobný obaja. Bezosa dokonca v auguste ocenili na podujatí This Is About Humanity Soireé za opakovanú podporu a filantropickú pomoc znevýhodnených ľudí či na pomoc rozvoja vzdelávania pre mladých.

Lauren Sanchez Čítajte viac Pózy ako z časopisu pre pánov, odhalené krivky ako magnet: Bezosova láska v 53 rokoch zatieni aj o polovicu mladšie

Lauren Sanchez za uplynulý týždeň nestihla len vianočnú aktivitu so speváčkou Cabello a deťmi, ale tiež slávnostný galavečer magazínu ELLE. Aj tento rok na ňom ocenili výnimočné ženy šoubiznisu a umenia. Medzi laureátkami sa objavila napríklad Jennifer Lopez, ktorej outfit vyvolal všeobecnú pozornosť (viac tu). Prehliadaná nezostala však ani snúbenica miliardára Bezosa. Obliekla si totiž semitransparentné šaty a predviedla poriadne sexy podobu. Viac v galérii.

Moderátorka a herečka Jameela Jamil v kreácii...
Herečka Eva Longoria na podujatí ELLE Women in...
+9Speváčka Jennifer Lopez na galavečere ELLE...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #Vianoce #filantropia #Elle #Lauren Sanchez

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...