Z miliardára Bezosa a jeho snúbenice sa smeje internet: Dôvodom sú tieto zábery... koľko stojí zlé miliardárske PR, pýtajú sa ľudia

Ak patríte k najbohatším ľuďom sveta, dokážete si kúpiť naozaj všeličo. Ale uznanie ľudí z módnej brandže či priazeň ľudí na internete k nim patriť nebude. Presvedčil sa o tom aj miliardár Jeff Bezos so snúbenicou Lauren Sanchezovou.

14.11.2023 10:00
Miliardár Jeff Bezos a jeho partnerka Lauren... Foto: ,
Miliardár Jeff Bezos a jeho partnerka Lauren Sanchez.
debata (2)

V pondelok podvečer sa na sociálnych sieťach objavili zábery dvojice, ktoré nafotila slávna fotografka Annie Leibovitz pre americký módnik Vogue. Sú súčasťou profilového materiálu a rozhovoru so Sanchezovou a Bezosom o ich blížiacej sa svadbe. Päťdesiatdeväťročný zakladateľ a majiteľ spoločnosti Amazon a jeho o šesť rokov mladšia partnerka by sa mala vziať budúci rok.

V článku sa píše aj o tom, ako možno bude vyzerať ich svadba či o tom, ako sa spoznali. Ani takéto nahliadnutie do súkromia a snaha dvojicu „poľudštiť“ pred zrakmi čitateľov však akosi nezafungovala. Dôvodom budú nepochybne aj Leibovizovej fotografie, ktoré sú akoby bez života a pôsobia veľmi prvoplánovo.

Rita Ora a jej manžel Taika Waititi Čítajte viac Hollywoodska elita žúrovala s DiCapriom: Narodeninoví hostia? Kim, Salma aj párik, ktorý pred časom ohlásil rozchod... ale kde je krásna Talianka?

Materiál, ktorý je súčasťou decembrového vydania známeho amerického časopisu, sa vzápätí po prvých zverejnených obrázkoch na oficiálnom profile Vogue stal virálnym (čo určite Vogue teší). Zároveň je však aj zdrojom takmer výlučne posmešných aj pobúrených komentárov. Tie prišli zo sietí ako Instagram, X (niekdajší Twitter) či TikTok a netýkajú sa len snúbencov, ale aj samotného magazínu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Diet Prada ™ (@diet_prada)

„Predstav si, že povieš svojmu miliardárovi, že tvojím snom je byť vo Vogue a jediné, čo stačí, je jeden telefonát a kreditná karta,“ napísala napríklad Jannifer Gao na sieti X. „Koľko zaplatili, aby mu fotografka spravila takýto biceps,“ znel ďalší z komentárov, ktorý zdieľal populárny profil DietPrada, sledovaný viac ako 3,4 miliónmi fanúšikov.

Lauren Sanchez Čítajte viac Pózy ako z časopisu pre pánov, odhalené krivky ako magnet: Bezosova láska v 53 rokoch zatieni aj o polovicu mladšie

„Želala by som si, aby mal Instagram filter, ktorý mi zablokuje miliardárske PR,“ znel iný z komentárov. „Ešte nikdy som sa necítil tak trápne pri nejakej fotke,“ pridal sa ďalší. „V dnešnom vydaní Vogue nájdete obsah, o ktorý sa nikto neprosil – profil frajerky Jeffa Bezosa,“ znie zase iný komentár.

Zdá sa, že toto je ich obľúbená činnosť....
Zo sexy šiat do ešte odvážnejších bikín....
Lauren Sanchez a Jeff Bezos pristávajú na...

Na sociálnych sieťach ich pribudli od pondelňajšieho večera stovky, ak nie tisícky. Súčasťou sú aj memečka, ktoré niektorí užívatelia vytvorili. Reakcia magazínu Vogue či samotného Bezosa zatiaľ neprišla.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @ideservecouture

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #kritika #Instagram #Jeff Bezos #Vogue #Lauren Sanchez

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...