Hollywoodska elita žúrovala s DiCapriom: Narodeninoví hostia? Kim, Salma aj párik, ktorý pred časom ohlásil rozchod... ale kde je krásna Talianka?

Už len rok do okrúhlej päťdesiatky zostáva slávnemu hollywoodskemu hercovi. Jeho posledné narodeniny pred ňou, dovŕšenie 49. rokov, sa niesli v naozaj veľkom štýle.

14.11.2023 00:00
Rita Ora a jej manžel Taika Waititi Foto:
Speváčka Rita Ora a jej manžel Taika Waititi prichádzajú na oslavu narodenín herca Leonarda DiCapria.
debata

Držiteľ Oscara (narodený 11. 11. 1974) sa počas uplynulého víkendu stretol s početným zástupom svojich slávnych kolegov, ktorí mu prišli popriať k narodeninám. Veľkolepá párty, ktorá sa konala v sobotu v Beverly Hills, prilákala áčkové mená z filmovej brandže aj hviezdy svetového šoubiznisu.

Leonardo DiCaprio a modelka Vittoria Ceretti Čítajte viac Ruku v trenírkach už asi nevysvetlí... je to jasné, DiCaprio má novú lásku. Jeho vyvolenou je talianska kráska

Hoci na samotnú oslavu sa zástupcovia médií nedostali, paparazzovia striehli na mieste už niekoľko hodín vopred a snažili sa objektívmi zachytiť čo najviac celebrít. Kým niektoré dorazili s osobným šoférom či bodyguardom a snažili sa skrývať na zadnom sedadle limuzín, iné neváhali a cestu do nočného podniku a reštaurácie absolvovali pešo.

Podnikateľka a televízna star Kim Kardashian...
Topmodelka Vittoria Ceretti odchádza z...
+4Herec Casey Affleck a jeho partnerka Caylee...

Takto zachytili objektívy napríklad herca Caseyho Afflecka a jeho partnerku Caylee Cowanovú či režiséra Taiku Waititiho s manželkou, speváčkou Ritou Ora. Oba páriky bez reptania zvládli nápor bleskov a potom vkĺzli do vnútra priestorov, kde sa ukrýval 49-ročný Leo s priateľmi.

zväčšiť Topmodelka Vittoria Ceretti odchádza z... Foto: Profimedia
Vittoria Ceretti Topmodelka Vittoria Ceretti odchádza z reštaurácie Giorgio Baldi v Los Angeles v piatok, deň predtým, ako sa konala veľká narodeninová párty jej údajného priateľa - herca Leonarda DiCapria.

Na párty dorazila aj televízna star a podnikateľka Kim Kardashian či herečka Salma Hayek alebo režisérka Olivia Wilde – všetky dámy stihli v daný večer hneď dve podujatia. Trio sa totiž krátko predtým ukázalo na charitatívnom gala Baby2Baby Gala a potom si to už namierilo za nočnou zábavou.

Vittoria Ceretti Čítajte viac DiCaprio a Pitt vzali svoje krásky na ostrosledované gala. A výsledok? Spolu ani jediný záber, pred objektívmi žiarila iba...

Paparazzom sa podarilo zvečniť aj dvojicu, ktorá bola skutočným prekvapením pre mnohých – azda preto, že len nedávno sa hovorilo o tom, že sa rozišli. Zdá sa však, že herec Al Pacino a jeho partnerka a matka jeho ôsmeho dieťaťa Noor Alfalah sú znovu spolu (foto zverejnil portál JustJared.com). Alebo aspoň v blízkom kontakte. Noor šoférovala a priviezla svojho partnera na párty.

Herečka Jessica Alba v šatách Tamara Ralph...
Herečka Salma Hayek na podujatí Baby2Baby Gala...
+12Herečka Zoe Saldana a jej manžel Marco Perego...

Koho sa nepodarilo objektívom zachytiť, ani zvečniť, bola talianska topmodelka Vittoria Ceretti, kráska, ktorá má byť novou partnerkou hollywoodskeho oslávenca. Faktom však je, že Cerettiovú bolo vidieť ešte v piatok večer v reštaurácii Giorgio Baldi, kde vraj absolvovala komornejšiu oslavu a posedenie s Leom aj pár jeho najbližšími priateľmi.

zväčšiť Herec Robert De Niro (vľavo), herec Leonardo... Foto: SITA/AP, Scott Garfitt
Herec Robert De Niro (vľavo), herec Leonardo DiCaprio a režisér Martin Scorsese. Herec Robert De Niro (vľavo), herec Leonardo DiCaprio a režisér Martin Scorsese.

Herec sa úspešne fotografom vyhol, na to má, konieckoncov, talent – čo dokázal aj na nedávnom vyhlásení cien LACMA Art+Film Gala. Hoci večer hostil, existuje len niekoľko fotiek, na ktorých je zachytený. Podujatie pritom mapovali desiatky médií a fotografov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hviezda #narodeniny #Salma Hayek #Kim Kardashian #oslava #Leonardo DiCaprio #Al Pacino

+ Prišiel čas nato, aby ste riešili aj svoj chrbát, neodkladajte to na neskôr.
Úspory času a peňazí sú kľúčom k...

+ Nenechávajte svoje myšlienky len pre seba, podeľte sa s niekým o nich.
Čas je cennejší ako peniaze, využite ho...