Ruku v trenírkach už asi nevysvetlí... je to jasné, DiCaprio má novú lásku. Jeho vyvolenou je talianska kráska

Jej meno vám možno nenapovie veľa, ale ak máte doma aspoň jeden módny časopis, asi sotva by ste jej tvár prehliadli. Pozerá sa takmer zovšadiaľ. Jednu z najúspešnejších modeliek súčasnosti však určite čoskoro spozná ešte viac ľudí.

03.11.2023 00:00
Leonardo DiCaprio a modelka Vittoria Ceretti Foto:
Herec Leonardo DiCaprio a modelka Vittoria Ceretti na Halloween Party v Los Angeles.
debata

Dôvodom je totiž muž, ktorý sa objavil po jej boku. A tým nie je nik iný ako hollywoodsky herec a slávny plejboj a „balič“ modeliek Leonardo DiCaprio. Držiteľa Oscara od jeho rozchodu s herečkou a modelkou Camilou Morroneovou spájali už s niekoľkými krásnymi modelkami, vyzerá to však, že skutočné randenie sa začalo až s očarujúcou Taliankou menom Vittoria Ceretti.

Camila Morrone Čítajte viac V srdci slávneho DiCapria bola kráľovnou takmer štyri roky, na červenom koberci nemá konkurenciu ani dnes: Takto žiarila krásna Camila v Ríme

Dvojicu počas uplynulého víkendu načapali na jednej z halloweenskych párty v Los Angeles. Herec sa kostýmom neobťažoval, Vittoria si vystačila s parochňou ružových vlasov a dobovými šatami. Pozornosť však vyvolali, keď si vyšli na balkón a začali sa bozkávať a objímať.

Modelka Vittoria Ceretti predvádza na... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
France Valentino Spring Summer 2024 Modelka Vittoria Ceretti predvádza na prehliadke Valentino Jar/Leto 2024 v Paríži.

V jednom momente strčila modelka ruku Leovi do trenírok a smiala sa. Keď si uvedomila, že ich z diaľky niekto fotografuje, obaja sa stratili znovu v útrobách domu, kde sa párty konala. Párik spájajú už od augusta, pričom očití svedkovia ich videli viackrát bozkávať sa a objímať. Ani jeden vzťah nekomentuje.

A kto je vlastne Vittoria Ceretti?

Dvadsaťpäťročná rodáčka z talianskej Brescie je jednou z najžiadanejších modeliek súčasnosti, ktorá sa kedysi prihlásila do súťaže Elite Model Look a uspela. Debutovala na prehliadke ateliéru Kristina Ti, odvtedy sa objavuje sa na všemožných módnych prehliadkach aj v reklamných kampaniach.

zväčšiť Topmodelka Vittoria Ceretti. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Topmodelka Vittoria Ceretti. Topmodelka Vittoria Ceretti.

Aktuálne je napríklad tvárou dekoratívnej kozmetiky Chanel či módnej značky Ferragamo. Ocitla sa na titulnej strane magazínov ako Vogue, ELLE či Harper's Bazaar.

Vittoria Ceretti na zábere z mája 2023.
Modelka Vittoria Ceretti predvádza na...
+4Herec Leonardo DiCaprio a modelka Vittoria...

Ako uvádza Wikipedia, v roku 2017 bola jednou z modeliek na obálke výročného marca časopisu Vogue, ktorý oslavoval 125. výročie magazínu. Keby sa nevenovala modelingu, skúsila by šťastie s herectvom alebo štúdiom psychológie.

Zaujímavosťou je, že Vittoria už bola vydatá. V roku 2020 si vzala talianskeho dídžeja Mattea Milleriho, ale v roku 2023 sa rozviedli.

Gisele Bündchen a Leonardo DiCaprio v roku 2005.
Modelka Bar Refaeli.
+11Nemecká topmodelka Toni Garrn na archívnej...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #vzťah #Leonardo DiCaprio #intímnosti #Vittoria Ceretti #Hallowen

+ Pokoj nenájdete len tak, musíte to v prvom rade sami chcieť.
Radíte všetkým na okolo pritom sami so sebou si...

+ Ak chcete klamať, nepodarí sa vám to, oklamete jedine sami seba.
Malé finančné kroky teraz vytvoria budúce...