V srdci slávneho DiCapria bola kráľovnou takmer štyri roky, na červenom koberci nemá konkurenciu ani dnes: Takto žiarila krásna Camila v Ríme

Médiá o nej stále píšu viac ako o modelke, ale Camila Morrone už má na konte slušnú zbierku filmov a jasné ambície. Byť hviezdou pred kamerou. Na červenom koberci sa o to snažiť nemusí, kraľuje mu.

29.10.2023 00:00
Camila Morrone Foto: ,
Herečka Camila Morrone na slávnostnej premiére filmu Gonzo Girl počas filmového festivalu v Ríme.
debata

Potvrdila to aj počas tohto týždňa, keď sa s novým filmom Gonzo Girl objavila na slávnostnej premiére počas filmového festivalu v Ríme. Režisérsky počin Patricie Arquettovej prišla uviesť aj s kolegom Willemom Dafoeom a bola jednoducho neprehliadnuteľná.

Camila Morrone Čítajte viac Na DiCapria si sotva spomenie, triumfuje pred kamerou: Pri pohľade na jej krásu je však jasné, prečo jej slávny herec podľahol

Dnes 26-ročná brunetka takmer o pol hlavy prevyšovala všetkých svojich kolegov, čo určite zohralo svoju rolu. Bol to však najmä očarujúci vzhľad, elegancia v čiernej róbe Vivienne Westwood bez ramienok a sošná krása, ktorú dala príroda kráska s hispánskymi koreňmi do vienka, ktoré zabrali najviac.

Herečka Camila Morrone na slávnostnej premiére...
Zľava: Herec Willem Dafoe, režisérka Patricia...
+4Herečka Camila Morrone na slávnostnej premiére...

Morroneovej rola v príbehu Gonzo Girl je pritom podľa kritikov ďalším z dôkazov, že krása je jedna vec, ale do vienka dostala táto dáma aj herecký talent. Chválami na ňu nešetrili ani ostrieľaní profesionáli a kolegovia ako spomenutý Dafoe.

zväčšiť Herečka Camila Morrone na slávnostnej premiére... Foto: SITA/AP, Gregorio Borgia
Camila Morrone Herečka Camila Morrone na slávnostnej premiére filmu Gonzo Girl počas filmového festivalu v Ríme.

Camila Morrone je svetu tiež známa ako bývalá partnerka herca Leonarda DiCapria, dvojica vydržala spolu takmer 4 roky. Ich vzťah však napokon nevydržal pod tlakom vzdialenosti, keďže práca a ambície v nej partnerov často od seba oddeľovali.

Kristína Svarinská Čítajte viac Najkrajšia herečka možno, ale žiadna typická princezná... miluje čiernu, pánsky štýl a podpätky? Svarinskej stačia na obrazovkách v Dunaji

Camila si svoje súkromie stráži a od rozchodu s hollywoodskym zvodcom sa oficiálne neobjavila v spoločnosti nového partnera. Pri DiCapriovi sa špekulovalo napríklad o románikoch s topmodelkou Neelam Ghil či Gigi Hadidovou. Ani jeden z nich nebol však potvrdený.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #festival #Rím #Leonardo DiCaprio #pôvab #Camila Morrone

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Nezaoberajte sa neustále rozprávaním o cvičení, začnite konať.
Buďte viac produktívny a robte niečo preto aby...