Najkrajšia herečka možno, ale žiadna typická princezná... miluje čiernu, pánsky štýl a podpätky? Svarinskej stačia na obrazovkách v Dunaji

Sama viackrát priznala, že ju nálepka "najkrajšej slovenskej herečky", akú jej dali médiá, už trochu rozčuľuje. Hviezda seriálu Dunaj, k vašim službám, slovenská herečka Kristína Svarinská často experimentuje so štýlom, aby sa vymanila zo škatuľky.

26.10.2023 00:00
Kristína Svarinská Foto:
Herečka Kristína Svarinská v kreácii Nehera na prehliadke Marcela Holubca.
debata

Dôkazom boli aj nedávne módne podujatia, na ktorých sa známa televízna tvár objavila ako čestný hosť v prvých radoch. Celkom naposledy išlo o prehliadku novej kolekcie Marcela Holubca Pianissimo Couture, na ktorú sa 34-ročná rodáčka z Bratislavy vybrala vo výraznom čiernom modeli s nazberanými rukávmi a detailmi viazania. Model z ateliéru slovenskej značky Nehera zahalil Svarinskú takmer od hlavy po päty, pričom Kristína stavila aj na relatívne minimalistický mejkap. Umocnila tak ešte dievčenský a veľmi mladistvý vzhľad.

Herečka Kristína Svarinská počas druhého dňa...
Herečka Kristína Svarinská v kreácii Nehera na...
+7Herečka Kristína Svarinská.

Čierna farba patrí k jej obľúbeným, čo potvrdila aj počas prehliadky Pavla Dendisa na akcii Fashion LIVE!, kde sa objavila pre zmenu v jeho širokých šortkách a skrátenom kabátiku, pod ktorými sa ukrýval bandeau top. Všetko doplnili výrazné šnurovacie topánky na plochej podrážke a tiež nahladko ulízané vlasy s dramatickým mejkapom očí.

Herečka Kristína Svarinská počas druhého dňa... Foto: Mercedes-Benz Fashion Live!, Tibor Géci
Kristína Svarinská Herečka Kristína Svarinská počas druhého dňa programu akcie Fashion LIVE! 2023. Prišla sa pozrieť na prehliadku Pavla Dendisa.

Na oboch podobách je celkom jasne vidieť, že Svarinská nerada používa v móde priamočiare postupy a nesnaží sa za každú cenu vyberať si genderovo jasne vymedzenú módu. Romantické šaty s volánikmi alebo večerné modely s výstrihom si možno párkrát obliekla v minulosti, ale už nejaký čas sa ich od Svarinskej verejnosť nedočkala.

Ivana Gáborík, Marián Gáborík Čítajte viac Ivana Gáborík ako femme fatale, krásnu Svarinskú nespoznáte, jej premena fascinuje. Známe Slovenky zlákala móda plná kontrastov

Vôbec to však nie je na škodu. Do tretice je alternatívou dámskeho šatníka, ktorý môže byť inšpiráciou aj pre iné dámy, zelené predĺžené sako na zapínanie na cvoky od značky AiM. Slúžiť môže aj ako šaty a presne tak ho slovenská herečka aj predviedla na spomenutej módnej akcii. Driek zvýraznil masívnejší opasok a detaily doplkov opäť hrali dômyselnú hru s prvkami ženskej a mužskej garderóby, ktoré sa navzájom ovplyvňujú.

zväčšiť Kristína Svarinská ako Klára v seriáli Dunaj, k... Foto: Markíza
Kristína Svarinská Kristína Svarinská ako Klára v seriáli Dunaj, k vašim službám.

Ako sa pozdáva Kristínin módny štýl vám? Pozrite si viac v galérii a nezabudnite si pozrieť ani zábery slovenských prominentov na prehliadke Marcela Holubca v galérii nižšie.

Herečka Kristína Svarinská v kreácii Nehera na...
Modelka Zuzana Gregorová nechýbala na...
+56Lekárka Alena Pallová v kreácii od Marcela...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Kristína Svarinská #prvky #Marcel Holubec #Pavol Dendis #AiM #pánsky štýl

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...