V tomto mužovi má Angelina Jolie po rozchode s Pittom veľkú oporu: Som tu pre ňu a jej deti, tvrdí

Angelina Jolie síce po svojom boku oficiálneho partnera nemá, ale svojho ochrancu "áno".

07.01.2024 14:00
James Haven Foto:
James Haven, brat Angeliny Jolie.
debata

Angelina Jolie (48) sa po dramatickom rozchode s Bradom Pittom (60) v roku 2016 dočkala aktívnej podpory od svojho brata Jamesa Havena (52). Vo vzácnom rozhovore hovoril o tom, ako zmenil svoj život, aby tu bol pre svoju slávnu sestru a jej šesť detí.

zväčšiť Angelina Jolie a jej adoptívny syn Maddox... Foto: SITA/AP, Alex Brandon
Angelina Jolie a jej adoptívny syn Maddox Jolie-Pitt Angelina Jolie a jej adoptívny syn Maddox Jolie-Pitt sa spoločne objavili na štátnej večeri na počesť oficiálnej návštevy juhokórejského prezidenta Yoon Suk Yeola v USA, ktorú organizoval americký prezident Joe Biden.

V podcaste „90who10“ spolumoderátorka Jessica Entner (47) vysvetlila, ako podporoval Angelinu Jolie, kým sa jej súkromný život „odvíjal pred očami verejnosti“ a „ona prechádzala náročným obdobím“. Je to „brat ochranca“. James Haven už sám pokračoval: „Tam sa to všetko začalo, začalo to ochranou mojej sestry a jej detí – mojich neterí a synovcov. Svoj život som usporiadal tak, aby som mohol byť prítomný v každej situácii.“ Následne ešte zdôraznil: „Chcem tu byť pre ňu – čímkoľvek si prechádza.“ Podľa jeho slov je tiež dôležité, aby bol prítomný pre jej šesť detí, pretože sú práve „vo veľmi formujúcich rokoch“. „Stanú sa z nich mladí dospelí, majú okolo 20 rokov,“ dodal. „Myslím si, že je to prirodzené a chcem byť vždy pri nich.“

brad pitt Čítajte viac Si strašná ľudská bytosť... Desivé vety adoptívneho syna Brada Pitta nezostali bez odozvy

Vzťah Angeliny Jolie a jej brata sa už v minulosti dostal na titulky magazínov. Na spoločenských akciách bývali k sebe veľmi intímni a často sa pred objektívmi bozkávali. Herečka zdôraznila, že to bola jednoducho „súrodenecká láska“. V jednom spoločnom rozhovore obhajovali svoj bozkávací rituál s odôvodnením, že rodina v tom čase prežívala ťažké obdobie, pretože ich matka bola v nemocnici. Zomrela v roku 2007.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Angelina Jolie #Brad Pitt

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....