Si strašná ľudská bytosť... Desivé vety adoptívneho syna Brada Pitta nezostali bez odozvy

Starší príspevok adoptívneho syna Brada Pitta, Paxa, sa pred pár dňami postaral o poriadnu mediálnu smršť.

23.11.2023 08:54
brad pitt Foto:
Záber z roku 2014, Brad Pitt s deťmi - Paxom (vľavo), Shiloh (v strede) a Maddoxom (vpravo), takisto rodičia Brada Pitta - Jane Pitt a William Pitt.
debata (1)

Na stránke denníka Daily Mail sa objavil post dnes 19-ročného Paxa, ktorý uverejnil v príbehu na sociálnej sieti, v ktorom sa veľmi nelichotivo vyjadruje o svojom otcovi na Deň otcov. Príspevok je z roku 2020.

brad pitt Čítajte viac Deti sa triasli strachom v tvojej prítomnosti. Vety plné opovrhnutia mal Bradovi Pittovi adresovať jeho adoptívny syn

„Znovu a znovu dokazuješ, že si strašný a opovrhnutiahodný človek. Nemáš žiadnu ohľaduplnosť ani empatiu k svojim štyrom najmladším deťom, ktoré sa v tvojej prítomnosti trasú strachom. Nikdy nepochopíš, akú škodu si spôsobil mojej rodine, pretože toho nie si schopný. Robil si zo životov mojich najbližších neustále peklo. Môžeš povedať sebe a svetu, čo len chceš, ale pravda raz vyjde najavo. Tak šťastný Deň otcov, ty strašná ľudská bytosť,“ napísal v ňom.

A hoci slávny herec na tieto vety nereagoval, o slovo sa prihlásil jeden z jeho blízkych priateľov a denníku The Sun poskytol vyjadrenie. „Brad veľmi rešpektuje všetky svoje deti a je pre neho deprimujúce vidieť, čo sa deje. Je frustrujúce sledovať, že Brad je zobrazený ako nejaký ‚odporný človek‘. To je ďaleko od pravdy,“ cituje svoj zdroj denník The Sun.

brad pitt Čítajte viac Trpká pilulka pre Brada Pitta! Dcéra Zahara sa verejne dištancovala od jeho priezviska

Angelina Jolie a Brad Pitt sa zoznámili počas nakrúcania akčného filmu Pán a pani Smithovci (2005), v ktorom stvárnili titulné postavy. Zasnúbili sa v roku 2012 po siedmich rokoch vzťahu. V roku 2014 sa zosobášili, a to najprv na súde v Kalifornii a neskôr na francúzskom zámku Miraval. Dvojica má spolu šesť detí. Tri z nich – Maddoxa (22) pochádzajúceho z Kambodže, Paxa (19) z Vietnamu a Zaharu (18) z Etiópie – si pár adoptoval. V máji 2006 sa im narodila dcéra Shiloh (17) a o dva roky neskôr Jolie priviedla na svet dvojčatá Knoxa a Vivienne (15).

Americký herec a producent Brad Pitt a jeho...
Herec Brad Pitt a jeho manželka Angelina Jolie...
+21Manželia Angelina Jolie a Brad Pitt si vo filme...

Roky trvajúci právny spor medzi bývalým párom snov Bradom Pittom a Angelinou Jolie sprevádzali mnohé škandály. Americká herečka v roku 2022 vzniesla v Los Angeles vážne obvinenia proti svojmu bývalému manželovi. Brad Pitt údajne udrel jedno zo svojich detí päsťou do tváre a ďalšie dusil počas hádky s Angelinou Jolie v súkromnom lietadle v roku 2016 – viac tu.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #súdny spor #Brad Pitt a Angelina Jolie

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Nezabúdajte na odpočinok, váš organizmus si ho zaslúži.
Šikovnosť je vaša silná stránka avšak pozor komu ju...