Brad Pitt ako násilník na mnohých titulkách! Jedno z detí mal udrieť päsťou do tváre, keď bránilo mamu

Americká herečka Angelina Jolie vznáša v Los Angeles vážne obvinenia proti svojmu bývalému manželovi.

05.10.2022 09:51
Angelina Jolie Foto:
Angelina Jolie a Brad Pitt.
debata (9)

Roky trvajúci právny spor medzi bývalým párom snov Bradom Pittom a Angelinou Jolie dosiahol nové dno, píšu americké médiá, okrem iných magazín People. Americká herečka vznáša v Los Angeles vážne obvinenia proti svojmu bývalému manželovi. Brad Pitt údajne udrel jedno zo svojich detí päsťou do tváre a ďalšie dusil počas hádky s Angelinou Jolie v súkromnom lietadle v roku 2016.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa People Magazine (@people)

Mediálne správy o neprimerane násilnom správaní zo strany Brada Pitta počas rodinného letu medzi Francúzskom a Kaliforniou v septembri 2016 sa šíria už roky, incident mal byť dôvodom rozchodu dvojice.

Čo presne sa na palube stalo vyvolávalo špekulácie roky. Podrobnosti sa teraz v priebehu súdneho sporu dostávajú na verejnosť a Brad Pitt sa aktuálne opäť dostáva ako násilník na titulky najčítanejších magazínov a denníkov vrátane „Variety“, "Hollywood Reporter“, „People“, „Daily Mail“ a ďalších.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Variety (@variety)

Súdne dokumenty predložené v Los Angeles, z ktorých svetové médiá obšírne citujú, popisujú incident takto: „Pitt dusil jedno z detí a ďalšie udrel päsťou do tváre,“ uvádza sa v dokumentoch podľa New York Times.

Jolie obviňuje Pitta, že ju počas ich spoločných sedení po rozchode požiadal, aby podpísala dohodu o mlčanlivosti, informoval New York Times. Herečka sa mala zaviazať, že nebude verejne hovoriť o Pittovom násilníckom správaní.

58-ročný hollywoodsky herec Brad Pitt zažaloval vo februári svoju 47-ročnú bývalú partnerku za to, že údajne predala svoje podiely na francúzskom zámku Chateau Miraval bez jeho súhlasu a podľa správ britských médií ich predala ruskému oligarchovi. Zároveň stále trvá ich spor o opatrovníctvo de­tí.

Italy Rome Film Fest Eternals Red Carpet Čítajte viac Zásadné rozhodnutie Shiloh Jolie-Pitt! Jej slávny otec sa konečne dočkal

Angelina Jolie v utorok podľa Daily Mail podala proti svojmu bývalému manželovi Bradovi Pittovi žalobu potom, čo podnikol súdne kroky v súvislosti s predajom francúzskeho vinárstva, ktoré obaja vlastnili.

Brad Pitt Čítajte viac Brad Pitt je v koncoch! Toto si nezaslúžil, je o tom presvedčený

V súdnych dokumentoch podaných na Najvyššom súde v Los Angeles Angelina Jolie podrobne opísala spor zo septembra 2016, ktorý viedol k ich rozvodu a obvinila Pitta z násilia. V podaní uvádza, že okolnosti nikdy nechcela zverejniť, no aktuálna situácia ju k tomu prinútila.

Jolie tvrdí, že Pittovo správanie počas letu z Francúzska do Kalifornie v septembri 2016 spôsobilo, že deti na palube plakali a boli traumatizované a ona mala zranenia na chrbte a lakti. Päť dní po tomto incidente požiadala o rozvod a v septembri 2021 predala svoj podiel vo francúzskom vinárstve, ktoré spoluvlastnila s Pittom.

Brad Pitt Čítajte viac Ďalší súboj o deti? Pitt a Jolie sú vraj opäť na nože, Maddox už otca zavrhol

Čo sa stalo v lietadle podľa zverejnených dokumentov? Pitt sa pohádal so svojou manželkou, ktorej vyčítal, že deti k nej majú málo rešpektu potom, čo sa on sám pohádal s jedným z detí. Podľa súdnych dokumentov ju vtiahol do kúpeľne a začal na ňu vrieskať. Triasol ňou a potom silne udrel do stropu. Jolie odišla otrasená z kúpeľne a jedno z detí sa jej opýtalo, či je v poriadku. Pitta to údajne rozzúrilo a na Jolie sa vrhol, deti sa ju snažili chrániť. Než sa celá potýčka skončila, Pitt mal jedno dieťa dusiť a ďalšie udrieť päsťou do tváre. Všetky deti zostali vystrašené a plakali.

Pitt už v minulosti priznal problémy s alkoholom, ale akékoľvek násilie voči deťom odmietal.

Herec Brad Pitt predstavil v Paríži film Bullet...
Herec Brad Pitt prichádza na premiéru filmu...
+9Herec Brad Pitt na premiére novinky Bullet...

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #Angelina Jolie #Brad Pitt

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...