Trpká pilulka pre Brada Pitta! Dcéra Zahara sa verejne dištancovala od jeho priezviska

Zatiaľ, čo 58-ročnému Pittovi sa darí v otázke lásky, vzťah s jeho deťmi je stále zložitý. Internetom koluje video, na ktorom sa jeho dcéra Zahara predstavuje len pod priezviskom Jolie.

17.11.2023 14:28
brad pitt Foto:
Herec Brad Pitt.
debata (35)

18-ročná dcéra niekdajšieho páru snov, Angeliny Jolie a Brada Pitta, Zahara Jolie-Pitt, sa práve stala členkou spolku Alpha Kappa Alpha, ktorý pôsobí pri Spelman College v Atlante, uvádza britský denník The Independent.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ESSENCE (@essence)

Videozáznam z jej vstupu do spolku, ktorý koluje na sociálnych sieťach, ukazuje, ako sa mladá žena predstavuje na ceremoniáli. Jej slová zrejme zabolia najmä jej slávneho otca. „Volám sa Zahara Marley,“ počuť, ako kričí na jasajúci dav a dodáva: „Jolie.“ Následne ešte hovorí, že prišla až z Los Angeles. Jej vyjadrenie tak neuniklo pozornosti fanúšikov jej otca, ktorí sa pýtajú, prečo sa dištancuje od jeho mena Pitt?

Brad Pitt Čítajte viac Brad Pitt a jeho krásna Ines! Herec má za sebou ďalší krok smerom k vážnemu vzťahu

„Povedala, že sa volá Zahara Marley Jolie,“ poznamenal jeden z komentujúcich pod videom. „Nechcel som nič hovoriť, ale všimol som si, že Zahara vynechala Pitt zo svojho priezviska,“ napísal ďalší používateľ na sieti Instagram. ZDá sa, že vzťahy slávneho herca s jeho deťmi nie sú ani zďaleka ideálne.

zväčšiť Angelina Jolie a jej dcéra Zahara. Foto: Profimedia
angelina jolie Angelina Jolie a jej dcéra Zahara.

Potom, čo v septembri 2016 požiadala Jolie nečakane o rozvod, začali sa nekonečné súdne ťahanice dvojice o ich ratolesti, ktoré sprevádzalo mnoho škandalóznych obvinení Pitta zo strany Jolie.

Angelina Jolie a Brad Pitt sa zoznámili počas nakrúcania akčného filmu Pán a pani Smithovci (2005), v ktorom stvárnili titulné postavy. Zasnúbili sa v roku 2012 po siedmich rokoch vzťahu. V roku 2014 sa zosobášili, a to najprv na súde v Kalifornii a neskôr na francúzskom zámku Miraval. Dvojica má spolu šesť detí. Tri z nich – Maddoxa pochádzajúceho z Kambodže, Paxa z Vietnamu a Zaharu z Etiópie – si pár adoptoval. V máji 2006 sa im narodila dcéra Shiloh a o dva roky neskôr Jolie priviedla na svet dvojčatá Knoxa a Vivienne.

Americký herec a producent Brad Pitt a jeho...
Herec Brad Pitt a jeho manželka Angelina Jolie...
+21Manželia Angelina Jolie a Brad Pitt si vo filme...

Krátko po ohlásení ich rozchodu požiadal Brad Pitt o spoločnú fyzickú aj právnu starostlivosť o všetkých šesť detí, ktoré má so svojou manželkou, herečkou a režisérkou Angelinou Jolie. Súdne spory ohľadom detí trvajú dodnes.

© Autorské práva vyhradené

35 debata chyba
Viac na túto tému: #Brad Pitt a Angelina Jolie

+ Pravidelné cvičenie a zdravá strava posilnia vaše telo.
Nevzdávajte sa len preto, že toho máte pred sebou viac...

+ Pred vami je krásny deň, preto si ho nenechajte ničím a nikým pokaziť.
Čím skôr dokončíte, čo nemáte radi, tým...