Sláva ho stála manželstvo, lásku našiel u tejto španielskej megastar: Herca Whitea, ktorý sa vyzliekol pre reklamu, zachytili s...

Od štvrtka popoludnia sa o ňom hovorilo a písalo na viacerých sociálnych platformách, jeho zábery sa objavili v módnych magazínoch a na šoubiznisových portáloch.

07.01.2024 00:00
Jeremy Allen White a speváčka Rosalia Foto:
Herec Jeremy Allen White a speváčka Rosalia spoločne v uliciach New Yorku.
debata

Dôvodom toho všetkého je nová reklama na spodnú bielizeň Calvin Klein, v ktorej si herec Jeremy Allen White získal státisíce nových fanúšikov – sexepílom aj fyzickou formou. V súkromí je tento 32-ročný rodák z Brooklynu však už opäť zadaný…

Jeremy Allen White Čítajte viac Zhodil nohavice a keď uvidíte, čo ukázal, pochopíte... za pár hodín ovládol sociálne siete, hovorí o ňom celý internet

Hoci Jeremy s herectvom začal už tínedžer, skutočný zlom v jeho kariére priniesla až rola v seriáli Medveď (u nás ho môžu vidieť diváci na platforme Disney+). Jedna vec je však úspech pracovný a druhá, ako sa dá zvládnuť so súkromným životom. S nástupom popularity, slávy a uznania kritikov (za výkon v prvej sérii získal Zlatý glóbus, za druhú je momentálne nominovaný) sa zjavne totiž súkromný život niektorých hviezd komplikuje.

Herec Jeremy Allen White sa objavil v novej...
Herec Jeremy Allen White sa objavil v novej...
+9Herec Jeremy Allen White ako nová tvár v...

Allen White bol od roku 2019 ženatý s herečkou Addison Timlinovou. Dvojica má spolu dve dcérky. Ešte koncom predminulého roka (2022) sa Addison objavovala po boku svojho manžela na väčšine spoločenských podujatí a podporovala ho na galavečeroch, kde sa často o ňom hovorilo ako o novom hereckom objave. O to väčšie prekvapenie však prišlo, keď dvojica potvrdila na jar minulého roka, že sa rozvádza.

Herec Jeremy Allen White sa objavil v novej... Foto: Profimedia/Mert Alas/Calvin Klein/MEGA
Jeremy Allen White Herec Jeremy Allen White sa objavil v novej reklamnej kampani na spodnú bielizeň značky Calvin Klein. Jeho zábery ovládli internet aj sociálne siete.

Dôvodom nebola žiadna tretia osoba, tvrdili v tom čase zdroje. Mala to byť vraj práca a veľké nasadenie Whitea v rámci jeho rol. Konieckoncov, Medveď a najnovšie aj film Železný pazúr je dôkazom, že urastený Jeremy dáva do práce pred kamerou všetko. Fyzicky a azda aj duševne.

Selena Gomez a hudobník Benny Blanco Čítajte viac Selena Gomez s novým priateľom konečne na verejnosti. Po debute sa už čaká len na jedno... príde či nepríde?

Isté však tiež je, že dlho sám nezostal. Poriadne prekvapenie vyvolali prvé špekulácie a klebety o dáme, s ktorou sa začal stretávať. Reč je totiž o španielskej speváčke a herečke, megastar Rosalii. Ich románik sa najprv odohrával len na úrovni dohadov, ale spoločné zábery zhotovené paparazzmi o pár týždňov neskôr už vyjasnili veci viac. Jeremy a Rosalia sa objavili na ulici New Yorku aj deň predtým, ako americká značka Calvin Klein zverejnila reklamu na spodnú bielizeň. A zdá sa, že aj napriek nevrlým výrazom na tvárach (smerovaných skôr k paparazzom), ich vzťah naberá na obrátkach.

zväčšiť Španielska speváčka Rosalia na prehliadke Acne... Foto: Profimedia
Rosalia Španielska speváčka Rosalia na prehliadke Acne Studios Jar/Leto 2024 v Paríži.

Rosalia, ktorá sa z hviezdy španielskej pop-music (v prípade jej tvorby výrazne inšpirovanej andalúzskym hudobným folklórom a flamencom) vypracovala na svetovú megastar a striedavo žije v Španielsku a Los Angeles, je o rok mladšia ako jej americký partner. Na konte má úspešné albumy Motomami a Los Angéles či El Mal Querer.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rozchod #sláva #Calvin Klein #Rosalia #Jeremy Allen White

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...