Sandy spravila, čo sľúbila... Bullockovej sestra spomínala na zosnulého 'švagra', prezradila aj toto

Ťažký a náročný rok 2023 má za sebou americká herečka Sandra Bullock. V auguste podľahol svojej diagnóze, chorobe ALS (amyotrofická laterálna skleróza) jej partner - fotograf Bryan Randall.

08.01.2024 00:30
Sandra Bullock a jej partner Bryan Randall Foto:
Sandra Bullock a jej partner Bryan Randall na zábere z roku 2017 pred Piccolino Restaurant.
debata

ALS diagnostikovali americkému fotografovi takmer tri roky pred jeho smrťou, pričom celý čas s ňou bojoval v súkromí. Jeho blízki ani slávna partnerka o jeho chorobe nikdy pred médiami neprehovorili. Mesiace pred svojou smrťou bol Randall už pre svoju diagnózu pripútaný na lôžku a odkázaný na pomoc iných. Hollywoodska hviezda, ktorá s Randallom tvorila pár niekoľko rokov, sa o neho starala až do poslednej chvíle.

Sandra Bullock a jej partner Bryan Randall Čítajte viac Najťažšie narodeniny jej života? Pár dní pred smrťou partnera Sandra Bullock dovŕšila 59, zábery sú plné smútku

Pred pár dňami sa na sociálnej sieti Instagram objavil odkaz od herečkinej sestry, ktorá ním prezradila aj to, čo sa stalo s Randallovými ostatkami. „Krásne narodeniny, Bry. Sandy ťa priniesla k rieke, tak ako sľúbila,“ napísala Gesine Bullock-Prado na sociálnej sieti 30. decembra.

Herečka Sandra Bullock a jej partner Bryan...
Sandra Bullock a jej partner Bryan Randall na...
+7Sandra Bullock, jej partner Bryan Randall a...

Práve tento deň pripadol na dátum 58. nedožitých narodenín Bryana Randalla. Ako upresnil portál spoločenského magazínu People, držiteľka Oscara Sandra Bullock rozprášila popol svojho životného partnera v okolí rieky Snake River v Jackson Hole v americkom Wyomingu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gesine Bullock-Prado (@gesinebp)

Dvojica sa zoznámila v roku 2015, keď Randall fotografoval narodeninovú oslavu herečkinho adoptívneho syna Louisa. O pár mesiacov neskôr sa potom objavili už ako pár na svadbe Jennifer Anistonovej a Justina Therouxa. Herečka v roku 2021 označila Randalla za „lásku môjho života“. Spoločne vychovávali tri deti, dve adoptívne ratolesti oscarovej herečky a fotografovu dcéru z predchádzajúceho vzťahu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #narodeniny #Sandra Bullock #popol #Bryan Randall

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...