Najťažšie narodeniny jej života? Pár dní pred smrťou partnera Sandra Bullock dovŕšila 59, zábery sú plné smútku

Nazvala ho láskou svojho života, ale 5. augusta sa musela s partnerom Bryanom Randallom navždy rozlúčiť. Herečka Sandra Bullock o neho prišla len niekoľko dní po oslave svojich narodenín.

10.08.2023 07:25
debata
Herečka Sandra Bullock na zábere z konca júla,... Foto: Profimedia
Sandra Bullock Herečka Sandra Bullock na zábere z konca júla, keď oslavovala svoje 59. narodeniny.

Hollywoodska hviezda oslavovala 26. júla, teda pred necelými dvoma týždňami, svoje 59. narodeniny. Zábery, ktoré vznikli v tento deň, zachytili hollywoodsku hviezdu hitov Nebezpečná rýchlosť či Debbina osmička na návšteve u kamarátky. Pri odchode z domu si niesla sklenenú vázu s kvetinami a zamierila do vlastného automobilu.

sandra20182 Čítajte viac Obrovský smútok a prázdno... Vo veku 57 rokov zomrel partner Sandry Bullockovej, podľahol chorobe ALS

Momentky, ktoré zhotovili paparazzovia, nezachytili žiaden úsmev ani dobrú náladu. Sandra Bullock pôsobí zamyslene, väčšinu času sa pozerá do neznáma alebo do zeme. Potom sa rozlúči so svojou kamarátkou a nasadne do automobilu. Keď sa o pár dní neskôr objavili správy o tom, že herečkin životný partner, fotograf Bryan Randall vo veku 57 rokov podľahol svojmu boju s chorobou ALS, fotografie dostali nový zmysel.

Herečka Sandra Bullock a jej partner Bryan...
Sandra Bullock a jej partner Bryan Randall na...
+7Sandra Bullock, jej partner Bryan Randall a...

Americkému fotografovi diagnostikovali amyotrofickú laterálnu sklerózu pred zhruba troma rokmi. Ako informovala pozostalá rodina, bolo jeho rozhodnutie, že s diagnózou bude bojovať v súkromí a nechcel o svojom stave informovať. Herečka Sandra Bullock, ktorá ho v roku 2021 v televíznom rozhovore nazvala „mužom, ktorý je príkladom, aký si želá pre svoje deti“, sa podľa slov jej vlastnej sestry o Randalla pomáhala starať až do jeho posledných dní.

zväčšiť Herečka Sandra Bullock na zábere z konca júla,... Foto: Profimedia
Sandra Bullock Herečka Sandra Bullock na zábere z konca júla, keď oslavovala svoje 59. narodeniny.

Bryan Randall umrel v sobotu 5. augusta 2023, pričom podľa slov rodiny sa tak stalo „pokojne a v kruhu jeho najbližších“. Rodina vyzvala na rešpektovanie súkromia a požiadala zároveň verejnosť, aby prispela na organizácie, ktoré skúmajú nezvrátiteľnú diagnózu ALS.

Sandra Bullock Čítajte viac V Sandre Bullockovej mal tú najlepšiu opatrovateľku. To sú slová sestry slávnej herečky po smrti Bryana Randalla

Ide o progresívne, neurodegeneratívne ochorenie centrálnej nervovej sústavy, ktorého výsledkom je degenerácia a strata buniek centrálnej nervovej sústavy, ktoré ovládajú vôľou ovplyvniteľné svalové pohyby. Kvôli tomu dochádza k postupnej svalovej slabosti až atrofii. Mozog nakoniec nie je schopný ovládať väčšinu svalov a pacient zostáva paralyzovaný, pri zachovaní psychických a mentálnych schopností.

zväčšiť Sandra Bullock, jej partner Bryan Randall a... Foto: Profimedia
417495390 Sandra Bullock, jej partner Bryan Randall a herečkine deti Louis a Laila na zábere z roku 2019.

Herečka Sandra Bullock k médiám, ani verejnosti od ohlásenia partnerovej smrti neprehovorila. Informovanie o Randallovej diagnóze však viedlo k masívnemu nárastu finančných príspevkov pre organizáciu ALS Association v Amerike, ktorá distribuuje financie na rozličné výskumné projekty týkajúce sa tejto choroby.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #narodeniny #Sandra Bullock #ALS #Bryan Randall #paparazovia

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...