Minulý rok stačili náušnice za necelých 100 eur, lebo boli od Williama. A teraz? Princezná Kate si vzala klenot, ktorý vyslal odkaz do neba

Jej vzhľad je vždy vďačným zdrojom diskusií a komentárov a nebolo to inak ani po tohtoročnej účasti na vianočnej omši v Sandringhame. Princezná Kate zaujala aj drobnými detailmi.

27.12.2023 00:00
832240154 Foto:
Princezná Kate na vianočnej bohoslužbe v Sandringhame.
debata (1)

Konieckoncov, dalo sa čakať, že novinári, ale aj verejnosť sa o ne budú zaujímať. Už minulý rok sa totiž Kate stala objektom vyhľadávania na internete a zdrojom inšpirácie, keď si vzala na slávnostnú bohoslužbu výrazné náušnice.

Vtedy vysvitlo, že išlo o darček od manžela Williama. Princ jej daroval bižutériu z dielne francúzskej značky Sezáne – drobný šperk za necelých 100 eur, ktorý sa do pár hodín po tom, čo si ho princezná z Walesu vzala, vypredal.

Britain Royals Christmas Čítajte viac Ani mama Kate nemala šancu, princ Louis strhol na seba pozornosť počas vianočnej omše. Šibalský úsmev a za ručičky sa viedol s...

Tento rok sa podoba šperkov niesla tiež v osobnej rovine a rovnako išlo o darček od Williama. Kate však zároveň spomínala na tú najdôležitejšiu ženu jeho života (ale aj obľúbenú členku kráľovskej rodiny v očiach mnohých Britov). Modré zafírové náušnice, ktoré doplnili výrazný modrý kabát Alexander McQueen a klobúčik, patrili princeznej Diane. Zosnulej matke budúceho britského kráľa.

Princ George (vľavo), princ Louis a jeho...
Princezná Kate z Walesu a princ William kráčajú...
+12Zľava: Princezná Kate, princezná Charlotte,...

Náušnice daroval princ William svojej manželke, v tom čase ešte len priateľke, keď ju v roku 2010 požiadal o ruku. Boli súčasťou žiadosti o ruku a doplnili zásnubný prsteň s výrazným modrým zafírom, ktorý tiež patril Diane a ktorý Kate dodnes s obľubou nosí. Princezná Diana dostala set šperkov ako svadobný dar v čase jej sobáša s princom Charlesom (dnes kráľom Karolom III.) od Fahda zo Saudskej Arábie.

zväčšiť Princezná Kate prichádza na vianočnú bohoslužbu... Foto: SITA/AP, Kin Cheung
Princezná Kate Princezná Kate prichádza na vianočnú bohoslužbu v Sandringhame.

Prvá manželka kráľa Karola III. (75) pred svojou náhodnou smrťou listom nariadila, čo by sa malo stať s jej zbierkou šperkov v budúcnosti, napísal portál Gala.de. „Chcela by som, aby ste všetky moje šperky pridelili do podielu mojich synov, aby sa v budúcnosti mohli o ne podeliť ich manželky. Presné rozdelenie šperkov nechávam na vašom uvážení,“ napísala údajne Diane vo svojej poslednej vôli.

Pozrite si tiež

Katarína Morháčová: Mať vzťah je pre mňa jediná stabilita v živote, ale dokážem žiť aj bez nej
Video
Zdroj: TV Pravda

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #luxus #vzhľad #princezná Diana #princezná Kate #náušnice #vianočná omša

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...