Ani mama Kate nemala šancu, princ Louis strhol na seba pozornosť počas vianočnej omše. Šibalský úsmev a za ručičky sa viedol s...

Tradíciám sa nehovorí nie ani v kráľovskej rodine. Alebo obzvlášť v nej nie. Aký by to bol prvý sviatok vianočný bez účasti členov britskej kráľovskej rodiny na bohoslužbe v Sandringhame.

25.12.2023 15:45
Britain Royals Christmas Foto: ,
Princezná Kate si na vianočnú bohoslužbu obliekla modrý kabát, ktorý doplnil aj klobúčik rovnakej farby.
debata

Aj tento rok sa prední členovia britskej monarchie objavili v kostole svätej Márie Magdalény, aby sa zúčastnili na vianočnej bohoslužbe. Vedení kráľom Karolom III. a jeho manželkou, kráľovnou Camillou, sa postupne do priestorov svätostánku pozbierali obľúbené tváre kráľovskej rodiny.

william, kate Čítajte viac Naozaj mohol prst princa Louisa na rodinnej fotografii spustiť také hysterické reakcie? Skončite s tým, vyzývajú fanúšikovia Williama a Kate

Chýbať nemohol princ William s manželkou Kate a celou rodinou, ale tiež napríklad princezná Eugenie s manželom alebo vojvodkyňa Sophie z Edinburghu s manželom, princom Edwardom a ich deťmi. Už tradične sa najväčšia pozornosť sústreďuje na rodinu následníka trónu – najmä na jeho populárnu manželku, princeznú Kate.

Princ George (vľavo), princ Louis a jeho...
Princezná Kate z Walesu a princ William kráčajú...
+12Zľava: Princezná Kate, princezná Charlotte,...

Samozrejme, ani tento rok mama troch detí nesklamala. V modrom elegantnom kabáte a s klobúčikom na hlave, ktorý doplnili zafírové náušnice, vyzerala veľmi pôvabne. Naokolo rozdávala úsmevy a zdravila sa aj s inými návštevníkmi bohoslužby, ktorí prišli možno skôr kvôli obdivu voči kráľovskej rodine než pre duchovný zážitok.

zväčšiť Princ George (vľavo), princ Louis a jeho... Foto: SITA/AP, Kin Cheung
Britain Royals Christmas Princ George (vľavo), princ Louis a jeho sesternica z druhého kolena Mia Tindall, ktorí vyvolali rozruch a pobavené úsmevy, keď prišli ako najlepší kamaráti a držali sa za ruky.

Ani Kate však tentoraz nemohla byť „hlavnou hviezdou“. Tento status si (aspoň podľa mnohých britských médií) uchmatol jej najmladší syn – princ Louis. Tretí potomok kráľovského páru je známy svojím roztomilým prejavom a šibalskými úsmevmi a gestami. Nechýbali ani tentoraz, ale azda najviac nadšenia vyvolali zábery spokojného a usmiateho Louisa, ako sa vedie za ručičky do kostola v spoločnosti mladej dámy. Teda dievčatka.

Britská princezná Kate, princezná z Walesu Čítajte viac Nie princezná, ale kráľovná recyklovanej krásy? Kate žiarila v luxusnej róbe, tento rok ju už mala. Je to ako cez kopírák...

Nebol to nik iný ako Mia Tindall, dcéra Zary a Mika Tindallovcov. Zara je dcérou princeznej Anne a tak je priamou sesternicou princa Williama. Mia a Louis sú tak sesternica a bratranec „z druhého kolena“. A okrem toho aj skvelí kamaráti. Rodinné duo, ktorého spoločné šuškanie, úsmevy či komentovanie toho, čo sa deje cestou do kostola, si získalo okamžite pozornosť prizerajúceho sa davu aj novinárov. A ich zábery následne aj dostatok pozornosti v médiách. Viac si pozrite aj v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Kate #princ Louis #bohoslužba #Sandringham

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...