Jej zábery z pláže sú vždy potešením pre oko. Dokonalá forma brazílskej krásky však nie je to, čo vyvoláva otázky: Naozaj je zase sama?

Patrila medzi najslávnejšie modelky planéty. A azda aj najpríťažlivejšie. Brazílska rodáčka Alessandra Ambrosio si fyzickú príťažlivosť udržiava aj po tom, čo v kariére zvoľnila.

03.01.2024 00:00
Alessandra Ambrosio Foto:
Modelka Alessandra Ambrosio sa na podujatí objavila v kreácii Elie Saab Haute Couture.
debata

Posledné dni starého roka a príchod toho nového strávila 42-ročná kráska v rodnej krajine, vybrala sa do obľúbenej dovolenkovej destinácie – plážového mesta Florianopolis. Alessandru najprv zachytili objektívy na pláži, kde sa predvádzala v dvojdielnych bikinách a s ukážkovou formou. Silvestrovské oslavy sa tiež niesli v sexi duchu. Kráska si totiž obliekla priehľadné minišaty ozdobené perlovými korálikmi.

Reese Witherspoon Čítajte viac Slnko, voda a spokojný úsmev... pravá blondínka sa už spamätala z rozchodu. Prvá dovolenka bez manžela na jednotku!

Zábery zo záveru roka však vyvolali aj nové otázky. A síce, týkajúce sa súkromia dvojnásobnej mamy Ambrosiovej, ktorá posledný večer roka 2023 strávila v spoločnosti dcéry Anje (15) a syna Noaha (11). Kto však po jej boku chýbal, bol partner Richard Lee. Zdá sa tak, že sa potvrdili už dávnejšie správy o ich rozchode.

zväčšiť Topmodelka Alessandra Ambrósio na pláži v... Foto: Profimedia
Alessandra Ambrósio Topmodelka Alessandra Ambrósio na pláži v Brazílii pred príchodom nového roka.

Ambrosio a Lee, s ktorým krásku spájala modelingová profesia a nadšenie pre šport, sa objavili naposledy na verejnosti spolu v októbri minulého roka. Už pár týždňov predtým sa však špekulovalo o tom, že párik sa rozišiel. Ich spoločné momentky aj nežnosti na verejnosti tieto správy vyvrátili. Ale zdroje z ich okolia tvrdili, že intenzita vzťahu slabne.

Dídžejka a modelka Chantel Jeffries predvádzala...
Herec Mark Wahlberg si užíval dovolenku na...
+15Lauren Silverman strávila vianočné sviatky na...

„Trávia spolu oveľa menej času. Alessandra je najmä s deťmi a so svojimi kamarátkami a on pracuje a venuje veľa času svojim profesionálnym aktivitám,“ uviedol v tom čase zdroj pre Daily Mail. Fakt, že dvojica nestrávila spolu Silvester, ani Nový rok však môžu veľa napovedať. Kráska sa ku svojmu súkromiu nevyjadruje, ale skôr či neskôr určite vyjde najavo, či je ešte zadanou dámou…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #Sama #Alessandra Ambrosio #Silvester #Richard Lee

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...