Spirit so sexy manželkou doma z Toskánska! Po krste dcéry krstili aj módnu platformu

Ešte nedávno trávili čas v malebnom Toskánsku, ale pred pár dňami sa raper Majk Spirit a jeho pôvabná manželka Mária objavili v Bratislave. Dôvodom bolo uvedenie novej nákupnej online platformy.

02.07.2021 00:00
DSC 6022 Foto:
Raper Majk Spirit a jeho manželka Mária Dušička na uvedení novej online platformy s oblečením a doplnkami na Slovensku.
debata

Známy slovenský raper a sexy modelka Mária – rodáčka z Ruska, ktorá po svadbe nosí priezvisko dušička, si tentoraz užili večer bez malej dcérky Arie Viktórie. Znovu ich však čakalo pózovanie pred objektívmi a spoločné momentky s výhľadom na typickú bratislavskú panorámu – rieku Dunaj a siluetu Nového mosta.

Spirit s manželkou len nedávno nechali pokrstiť svoju dcérku, pričom tak spravili práve v spomenutom Toskánsku. Dievčatko sa dočkalo tradičných šiat aj čiapky, na Instagrame sa potom hip-hopový umelec pochválil sériou štýlových fotografií. Tie má zjavne v poslednom období v obľube. Konieckoncov, len nedávno s manželkou aj dcérou pózovali na titulke lifestylového magazínu Grade, čo raper okomentoval s hrdosťou.

„Povedali sme si, že až ju prvýkrát ukážeme svetu, urobíme to vkusne a štýlovo a tak má Aria svoju prvú stranu už po šiestich mesiacoch,“ citoval ho portál Blesk.

Speváčka Emma Drobná.
Herec Martin Klinčúch v jednej z odevných...
+4Speváčka Dominika Mirgová.

Okrem Spirita sa stredajšie uvedenie nákupnej online platformy nezaobišlo ani bez ďalších známych tvárí. Medzi nimi zaujali napríklad speváčky Emma Drobná a Dominika Mirgová, ktoré sa obe nechali nalíčiť aj nastajlovať profesionálmi a zahrali sa na modelky v uliciach hlavného mesta. K nim sa pridal tiež herec a víťaz šou Tvoja tvár znie povedome Martin Klinčúch. Ten bez ostychu predviedol svoju vyšportovanú figúru v letnej kombinácii so zvieracím zebrím vzorom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Majk Spirit (@majkspirit)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #krst #manželka #uvedenie #Dominika Mirgová #Majk Spirit #Emma Drobná #Martin Klinčúch

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...