Miss Chomisteková po rozchode: Ukázala sexi figúru aj oslnivý úsmev

Najkrajšiu Slovensku Karolínu Chomistekovú stretol osud jej predchodkýň. Aj ona sa len nedávno rozišla s priateľom, s ktorým tvorila pár v čase svojho triumfu na súťaži krásy. Ale úsmev nestráca.

25.06.2013 11:45
debata
Aktuálna Miss Slovensko 2013 Karolína... Foto: FORZA
Miss Slovensko 2013 Karolína Chomisteková Aktuálna Miss Slovensko 2013 Karolína Chomisteková počas otváracieho ceremoniálu Art Film Festu v Trenčíne zvádzala v šatách od Veroniky Lokajíčkovej.

Skôr naopak. Príťažlivá brunetka doslova žiarila pred pár dňami hneď na dvoch podujatiach. Na oslavu 150. výročia značky známeho alkoholického nápoja dorazila spoločne so sestrou a mamou a rozdávala žiarivé úsmevy. V ľahučkých letných šatách v pastelovom zelenkavom tóne vyzerala naozaj očarujúco.

Aktuálna Miss Slovensko 2013 Karolína...
Aktuálna Miss Slovensko 2013 Karolína...
+2Miss Slovensko 2013 Karolína Chomisteková...

Ešte väčším triumfom jej pôvabov (a tiež šikovnosti domácej dizajnérky) bol piatkový slávnostný ceremoniál filmového festivalu Art Film Fest. Chomisteková dorazila v bielych elastických šatách od návrhárky Veroniky Lokajíčkovej a bola neprehliadnuteľná.

Model obkreslil jej bezchybnú figúru a za to si Karolína určite tiež vyslúžila pozornosť prizerajúcich sa hostí. Jeden z pánov jej dokonca galantne pobozkal ruku. Pre Pravda.sk sa Miss priznala, že o šatách nemala vôbec pôchybnosti, drobnú úpravu však predsa len požadovala.

Aktuálna Miss Slovensko 2013 Karolína... Foto: FORZA
Miss Slovensko 2013 Karolína Chomisteková Aktuálna Miss Slovensko 2013 Karolína Chomisteková počas otváracieho ceremoniálu Art Film Festu v Trenčíne.

„Museli sme ich podšiť ešte jednou vrstvou látky, pretože pôvodne by mohli odhaľovať priveľa,“ vysvetlila kráska. Aj na tom je vidieť, že obyvateľka z Oravského Podzámku sa nesnaží o prvoplánové provokovanie.

Model od Veroniky Lokajíčkovej by si mala Chomisteková obliecť aj na záverečný ceremoniál filmového podujatia v stredu večer. Tentoraz pôjde typovo o celkom iný kúsok – viac romantickejší a nežnejší, na maslovom podklade s jemným vyšívaným kvetinovým vzorom.

debata chyba

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...