Krásna Thurman vymenila Cruzovú. Zvádza v červenej telom Venuše

Herečka Uma Thurman je pre mnohých ukážkovou femme fatale. A svoju ženskú zvodnosť a krásu ukáže v plnej sile na stránkach nového kalendára známej značky alkoholického nápoja.

02.08.2013 00:00
Uma Thurman Foto:
Herečka Uma Thurman počas fotenia kalendára Campari na rok 2014. Na obrázku počas fotenia záberu, ktorý má znázorňovať oslavy príchodu jari v Japonsku.
debata (1)

Štyridsaťtriročnú hviezdu filmov ako Pulp Fiction alebo Kill Bill si vybrala značka Campari ako hviezdu kalendára na rok 2014. Thurman tak kráča v šľapajach predchodkýň ako Salma Hayek, Jessica Alba, Milla Jovovich či zatiaľ naposledy Penelope Cruz.

Thurman v tlačovom vyhlásení uviedla, že ju presvedčila predovšetkým téma, ktorú sa značka rozhodla stvárniť v kalendári na budúci rok. Reč je o akomsi obrazovom sprievodcovi po svetových oslavách – napríklad zachytenie osláv sviatku jari v Japonsku či karneval Mardi Gras v New Orleans.

Herečku Umu Thurmanovú fotografoval pre...
Autorom fotografií v novom kalendári Campari sa...
+7Herečku Umu Thurmanovú fotografoval pre...

„Je pre mňa radosťou byť súčasťou celosvetového projektu takej ikonickej značky. A tému budúcoročného kalendára doslova zbožňujem. Vďaka nemu môžeme priniesť cestu objavovania, vášne a štýlu. Každý mesiac je skutočnou esenciou globálnej oslavy,“ vyjadrila sa herečka, ktorú objektívom zvečnil renomovaný fotograf Koto Bolofo.

Autor niekoľkých kampaní pre módne domy ako Louis Vuitton či Dior nešetril chválou na adresu Thurmanovej. „Aj vďaka spolupráci s ňou sme mohli opäť posunúť hranice pri tvorbe tohto svetoznámeho kalendára,“ skonštatoval.

Herečku Umu Thurmanovú fotografoval pre... Foto: CAMPARI / Francesco Pizzo
Uma Thurman Herečku Umu Thurmanovú fotografoval pre kalendár Campari 2014 fotograf Koto Bolofo.

Premiéra hotovej verzie fotografického diela je naplánovaná na jeseň. V galérii si môžete pozrieť zatiaľ zábery, ktoré vznikali počas fotenia.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Uma Thurman #kalendár #Campari

+ Vyhľadávanie radosti vo všedných dňoch posilní dušu.
Pomôžte finančne ľuďom, ktorý sú menej šťastný, máte nato....

+ Nemyslite negatívne, vaše myšlienky majú veľkú silu.
Pomáhajte riešiť všetky situácie, nenechávajte to len na...