Sexica Kate Upton: Nie som bábika na hranie, zapíšte si to, chlapi!

Nosiť titul najsexi modelky planéty môže byť občas poriadne otravné. Plavovláska Kate Upton, ktorá vzala svet útokom vďaka svojej bábikovskej kráse a kyprým krivkám, vraj jeden čas prežívala doslova utrpenie.

13.08.2013 05:41
Kate Upton Foto:
Americká modelka Kate Upton v reklamnej kampani značky Accessorize.
debata

Stalo sa to po nafotení prvej titulnej strany pre plavkový špeciál Sports Illustrated, na ktorej pózovala v sporých pletených bikinách na pláži. „Taký mesiac po mojej prvej titulke v Sports Illustrated som mala zo seba strašný pocit,“ priznala sa blondínka v rozhovore pre magazín Elle.

Modelka Kate Upton sa vyzliekla donaha pre...
Kate Upton v známej póze z Baywatch-u.
+7Modelka Kate Upton pózovala na obálke pánskeho...

„Každý muž, ktorého som stretla, bol už ženatý, alebo sa práve chystal oženiť. A ja som si pripadala ako nejaký darček na rozlúčku so slobodou. Nie som žiadna hračka, som človek a rozhodne nie som na to, aby ma niekto využíval,“ rozohnila sa Upton v rozhovore. „Som dospelá žena a bola by som rada, keby si to ľudia, a najmä muži, dobre zapísali,“ vyhlásila ešte hviezda z titulných strán.

Počas svojej bezmála trojročnej kariéry sa už objavila na titulných stranách prestížnych magazínov Vogue Italia a Vogue US. Nedávno nakrúcala film po boku Cameron Diazovej a Leslie Mannovej.

debata chyba
Viac na túto tému: #muži #Kate Upton #sexepíl #jednanie

+ Nezabúdajte na vitamíny, vaše telo ich momentálne potrebuje najviac.
Máte pred sebou ťažký pracovný deň, všetko...

+ Vyhľadávanie radosti vo všedných dňoch posilní dušu.
Pomôžte finančne ľuďom, ktorý sú menej šťastný, máte nato....